Rīga, Centrs, Miesnieku iela

Neparasti aizraujošs nams pašā Vecrīgas centrā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

902 m2

Zeme

265 m2

Stāvs

4

Guļamistabas

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Vecrīgā, Miesnieku ielā 1, atrodas krāšņa, klasicisma stilā ieturēta ēka. Celts 1870. gadā, īrei pieejamais 265 kvadrātmetru plašais nams sevī iemieso senatni un vēsturiskumu kopā ar prestižu un eleganci, līdztekus piedāvājot plašas, šarmantas telpas ērtam dzīvesveidam.
Ienākot ēkā caur parādes durvīm, acīm paveras neaprakstāmi grezns skats - priekštelpas sienas rotā smalki gravējumi, telpas stūros izvietotas skaistas skulptūras, savukārt grīdas klātas ar sniegbaltu marmoru. Arī pārējās telpas izstaro tikpat izsmalcinātu auru, jo gandrīz katrā nama interjera elementā paslēpta kāda īpaša detaļa - pie sienām atrodas apzeltītas lustras, atsevišķu telpu sienas klātas prasmīgiem gleznojumiem, bet smalkie kāpņu rotājumi liks ikvienam dzīvokļa iedzīvotājam justies karaliskam. Ēkas pirmajā stāvā atrodas elegantas kabineta telpas, garderobe, izeja uz saimniecības telpām un viesu tualetes.
Otrajā stāvā izvietotas gaumīgas telpas - plaša viesu zāle, bibliotēka, ēdamistaba un virtuves zona. Telpas ieturētas majestātiskos zelta toņos, gaišās mēbeles un grandiozās kolonnas atgādina greznas, aristokrātiskas pils interjera dizainu. Vēsturiskās kāpnes tālāk ved uz trešo un ceturto stāvu, kur atrodas sešas guļamistabas. Mansarda stāvā izveidota halle, plašs un gaišs ziemas dārzs. Tāpat kā visās pārējās ēkas telpās, arī guļamistabās jūtama krāšņā un aizraujošā atmosfēra- istabas izdaiļotas senatnīgām mēbelēm, burvīgiem paklājiem un sienu rotājumiem, garantējot ērtu un omulīgu naktsmieru. Ēkas priekšrocība viennozīmīgi ir tās pagrabstāvs - tajā izveidota patīkama atpūtas zona, kur atrodas plaša pirts, baseins un garderobes.
Vēsturiskais nams viennozīmīgi izceļas ar tā majestātisko krāšņumu- tas sniegs ikvienam tās iedzīvotājam neaprakstāmu šarmu un vēstures valdzinājumu. Turklāt izdevīgā atrašanās vieta pašā Vecrīgas sirdī sniedz būtisku priekšrocību atrasties veikalu, restorānu un bāru tuvumā, ar iespēju viegli sasniegt jebkuru Rīgas rajonu, esot tiem tieši centrā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums