Rīga, Ķīpsala, Ogļu iela

Moderna māja Ķīpsalā

Cena

1 200 000 €

Platība

402 m2

Zeme

1 274 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Šis īpašums ir ideāls cilvēkiem, kas vēlas dzīvot tuvu pilsētai.
Tas atrodas 1274 kvadrātmetru lielā zemes gabalā un ietver sevī divas dzīvojamās ēkas.

Dzīvojamā māja ir 289 m2 liela, no kuriem 252 m2 ir dzīvojamā platība.
Otra ēka ir viesu māja ar garāžu, kas aizņem 113 m2.

Abas ēkas ir pieslēgtas visām pilsētas komunikācijām, tostarp gāzes apkurei, pilsētas ūdenim un kanalizācijai, elektrībai un optiskajam internetam. Teritorija ir aprīkota ar laistīšanas sistēmu, pagalmā pa perimetru uzstādīti kustības devēji, video novērošana. Ir apsardzes pults pieslēgums.

Tehniskā informācija:
Dzīvojamā māja tika uzbūvēta 2015. gadā. Tās pamati sastāv no 52 urbtajiem betona pāļiem ar iegremdētu 100 mm cauruli. Uz pāļiem ir uzstādīts armatūras režģis, kas aizpildīts ar betonu un ir izmēra 550x1100 mm. Sienas ir veidotas no 44 cm bieziem KERATERM blokiem ar dekoratīvo ķieģeli. Visos stāvu pārsegumi ir no betona paneļiem. Logi ir koka konstrukcijas ar 3 stiklu paketi un alumīnija aizsarguzlikām. Jumts ir no betona dakstiņiem. Ēkas 1. stāvā ir gaida kondicionieris viesistabā un 2. stāva kāpņu telpā. Apkure ir veidota ar siltām grīdām gan 1. stāvā, gan 2. stāvā. Ir neapsildīta bēniņu telpa, kas var funkcionēt kā liela noliktava vai arī tikt pārveidota par 3. stāvu. Visos sanmezglos ir dvieļu žāvētāji.

Plānojums:
Dzīvojamās mājas 1. stāvā ir priekšnams, garderobe, viesu tualete, saimniecības telpa ar veļas mazgātavu un atsevišķa tehniskā telpa. Kabinets, viesistaba ar papildus virtuvi, kas aprīkota ar nosūcēju un plīts virsmu, un atsevišķa pirts (sauna) ar dušu, kurai ir arī izeja uz dārzu.
2. stāvā atrodas galvenā guļamistaba ar skatu uz upi, garderobe un vannas istaba ar dušu, kā arī trīs bērnu istabas un atsevišķa vannas istaba ar vannu. Papildus ir izmantojuma 2. stāva jumta zona, kur var izveidot terasi, kas agrāk bija ieplānota.

Viesu māja uzbūvēta 2014. gadā. Tās pamati sastāv no pāļiem, kas iegremdēti 6 metru dziļumā kopā ar pamata plātni. Sienas ir veidotas no 44 cm bieziem KERATERM blokiem ar dekoratīvo ķieģeli. 1. stāvā atrodas divu automašīnu garāža, ieeja mājā, garderobes telpa, viesu tualete un virtuves zona. 2. stāvā atrodas trīs guļamistabas, viesistaba un vannas istaba.

Papildus informācija pēc pieprasījuma.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums