Rīga, Daugavgrīva, Vētras iela

Ilgtspējība, kvalitāte un komforts

Cena

695 000 €

Platība

336 m2

Zeme

1 200 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ilgtspējība, kvalitāte un komforts - tā īsumā varētu raksturot šo īpašumu. Unikāla un funkcionāli pārdomāta privātmāja ar individuālu laivu piestātni Buļļupes krastā. Apsildāmais āra baseins, pirts māja, dārza grills ir tikai daļa no šī īpašuma priekšrocībām. Mājas kopējā platība 336 m2, pirts ēka - 34 m2 un baseins.

Mājas pārdomātais plānojums būs ērts un komfortabls ikdienas dzīvei - 1 stāvā izvietota - ieejas halle, garderobe, viesu wc, saimniecības un tehniskā telpa, garāža, viesu guļamistaba,viesistaba ar kamīnu un izeju uz āra terasi, virtuve ar ēdamo zonu.

Mājas 2 stāvā izvietota - saimnieku guļamistaba ar garderobes telpu, vannas istaba un izeja uz āra terasi, divas plašas bērnu guļamistabas, katra ar savu vannas istabu, kur vienā no guļmistabām ir vēl garderobes telpa, kabinets.
Interjerā izmantoti augstākās kvalitātes apdares materiāli - grīdas segumi, durvis, trepes, akmens flīzes vannas istaba, virtuves tehnika virtuvē - SIEMENS, augstākās kvalitātes santehnika un vannas istabu aprīkojums. Mājas iekšējais mēbelējums, durvis, kāpnes ir pēc individuāla pasūtījuma.
Mājā uzstādīta gaisa kondicionēšanas sistēma, rekuperācija, gāzes apkure, bioloģiskā kanalizācija un savs dziļurbums un saules paneļi, kas atvieglo apkures sistēmas patēriņu un siltā ūdens uzsildīšanu. Pēc īpaša pasūtījuma uzstādīti dubultie koka pakešu logi ar alumīnija uzlikām, labiekārtots dārzs ar apstādījumiem, laistīšanas sistēma, videonovērošana. Visās mājas telpās, terasē, pirts ēkā ir uzstādīta skaņas un audiosistēma, kas ļauj mūziku izbaudīt visā tās pilnībā. Prom no lielpilsētas kņadas, klusumā un ar sakārtotu, ērtu ciemata infrastruktūru - jūsu jaunās mājas ar brīvības un plašuma sajūtu.

Papildus informāciju par īpašumu var iegūt sazinoties personīgi.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums