Rīga, Mežaparks, Visbijas prospekts

Grezna māja Mežaparkā ar dārzu

Cena

1 950 000 €

Platība

762 m2

Zeme

2 582 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod elegantu māju Mežaparkā, uz zaļas un klusas ielas, priežu parka ielokā. Mājā ir 2,5 stāvi ar kopējo platību 762 kv.m.
Gaišajā un plašajā mājas pirmajā stāvā ērti izvietota ieejas halle, dzīvojamā istaba ar virtuvi, atsevišķu ēdamtelpu ar kamīnu, no kurienes vienlīdz ērti nokļūt uz āra terases, vai arī apmeklēt baseina un spa zonu, turpat izvietots arī darba kabinets, viesu guļamistaba, plaša garderobe, viesu tualete un vannas istaba.
Garaža divām automašīnām un pie mājas paredzētas vairākas vietas viesu automašīnām.
Uz greznās mājas otro stāvu ved kāpnes, kas ir īsts meistardarbs. Mājas otrajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas. Katrai guļamistabai ir sava atsevišķa garderobes telpa un vannas istaba. Ir kopēja atpūtas telpa ar bibliotēku. Mājas jumta stāvā izvietotas palīgtelpas. Mājas interjers veidots klasiskā stilā, ir gaišs un patīkams.
Teritorija ap māju ir ar lielisku un iekoptu dārzu, kurā atradīsiet bagātīgus ziedu stādījumus, tikai Mežaparkam raksturīgos priežu siluetus, kas mijas ar dažādiem dekoratīvo krūmu stādījumiem. Teritorijas kopējā platība ir 2582 kv.m.
Jaukām vasaras vakaru pasēdēšanām, dārzā vieta atrasta arī atsevišķam tējas namiņam. Izcils īpašums zaļā un klusā vietā Mežaparkā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums