Garkalnes novads, Sunīši, Mārtiņrožu iela

Inovatīva privātmāja pie Lielās Juglas upes

Cena

950 000 €

Platība

182 m2

Zeme

2 417 m2

Stāvs

1

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod zemes gabalu 2417 m2 platībā ar saskaņotu būvprojektu vienstāvu dzīvojamās privātmājas būvniecībai, kā arī mājas ar pilnu iekšējo apdari būvniecību klusā, jaunā privātmāju rajonā, ciematā Sunīši, Garkalnes pagastā, Ropažu novadā ainaviskā vietā Lielās Juglas krastā.
Šobrīd uzsākta būvniecības pirmā fāze. Līdz mājai vedīs asfaltēts, apgaismots piebraucamais ceļš ar ietvēm gājējiem.
Kopējā dzīvojamās ēkas platība – 184 m2. Mājā atrodas dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi, viesu WC, vannas istaba ar dušu, 2 guļamistabas, veļas mazgāšanas telpa apvienota ar saimniecības telpu, kā arī galvenā guļamistaba ar vannas istabu un garderobi.
Māja pilnībā projektēta BIM vidē (Būves informācijas modelēšana – 3D modulis, kas satur visu informāciju par būvi - materiāliem, iekārtām utt.). Privātmāja tiks būvēta no CLT (krusteniski līmētām) un GLT (gareniski – paralēli līmētām) masīvkoka konstrukcijām, kas nodrošina dabisku materiālu klātbūtni, veselīgu vidi un ilgtspējīgu materiālu pielietojumu dzīves telpā.
Ēkas fasāde tiks apšūta ar oša termokoka dēļiem no Thermory – viena no lielākajiem termokoka ražotājiem. Jumta materiāls skārda jumts no Rukki ar saules paneļiem jumta dienvidu pusē. Bruģis no Klinker. Kvalitatīvs āra apgaismojums.
AJAX bezvadu drošības sistēmas un detektori.
Ēka klasificējama kā A energoefektivitātes klases ēka. Apkures sistēma ir gaisma sūknis, ūdens- dziļurbums, kanalizācija– bioloģiskā nosēdaka.
Iekštelpās grīda no dabīgā linoleja no kompānijas Forbo, kas nesatur plastifikatorus un sintētiskas piedevas. Uz sienām eksponētie CLT paneļi nodrošinās siltu, ekoloģisku un mājīgu vidi dzīvošanai. Paredzētais kamīns viesistabā radīs papildus mājīgumu.
Mājā būs pilnībā apmēbelēta un aprīkota ar LAUFEN/GROHE santehniku. Izcilas kvalitātes virtuves iekārta no vācu ražotāja Bauformat aprīkota ar iebūvētu AEG tehniku - cepeškrāsns, plīts, trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis, saldētava, vīna skapis, iebūvējamais kafijas automāts.
Digitālā pase un mājas 3D modelis nodrošinās precīzu mājas detaļu uzskaiti un apkopojumu par veicamajām apkopēm un atjauninājumiem mājas uzturēšanas periodā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums