Ventspils, Vasarnīcu iela

"Villa Leonardo" - Ventspils prestižā privātmāju kvartālā

Cena

1 500 000 €

Platība

860 m2

Zeme

1 671 m2

Guļamistabas

11

Vannas istabas

8
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Lieliska iespēja iegādāties īpašumu "Villa Leonardo" - Ventspils prestižā privātmāju kvartālā.
Šim īpašumam piemīt daudzfunkcionāla vērtība, jo tas realizējams gan kā privāts projekts, gan kā biznesa iespēja. Īpašums ieskauts trīsdesmit gadus labiekārtotā dekoratīvā dārzā ar izkoptu zālāju un izaugušiem kokiem. “Villa Leonardo” atrodas netālu no jūras krasta, kā arī no meža un piejūras parka. Pilsētas centrs - 3 minūšu brauciena attālumā.
Kopējā īpašuma teritorija 4800 m2, no kuriem iežogoti 4200 m2. Dzīvojamā platība 700 m2, kur turpmākai izbūvei pieejami vēl 160 m2, kopā 860 m2.
Šis īpašums sastāv no dzīvojamās ēkas, kuras Dienvidu spārns papildināts ar privātu terasi un strūklaku. Ziemeļu spārnā izvietoti divstāvu luksusa apartamenti. Pagalmā atrodas ēka, kurā izvietoti labiekārtoti un mājīgi dažāda dizaina apartamenti. Iespēja izbūvēt blakus esošo 160 m2 plašu saimniecības ēku. Pie ēkas privāta autostāvvieta. Ēkā kopumā ir 11 guļamistabas 20 – 115 m2 (no kurām viena ir 115 m2 +kamīns), veranda 20 m2, pirts/sauna, 8 vannas istabas, 8 WC.
Ēkā ir trīs halles ar vestibiliem. Katrā no tiem iebūvēti kamīni. Īpašumā izmantota augstvērtīga apdare, mēbeles un to furnitūra, dekoratīvi un funkcionāli kamīni, kvalitatīva vācu santehnika, dubultie koka logi, ēkai māla dakstiņu jumts. Ēka siltināta ar akmens vati. Lokālie dīzeļdegvielas (WOLF) un granulu apkures katli, katrs ar 45kw lielu jaudu. Iespēja pieslēgt īpašumam arī pilsētas apkuri.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums