Ikšķiles novads, Ikšķiles pilsēta, Laivinieku iela

Rindu māja ģimenei Ikšķilē

Cena

250 000 €

Platība

223 m2

Zeme

527 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod jaunu rindu māju Ikšķilē līdzās Daugavai.

Rindu mājai ar kopējo platību 223,1 m2 ir divi stāvi un mansarda stāvs, no kura loga paveras skats uz Daugavu.

Mājas pirmajā stāvā izvietota plaša un gaiša viesistaba, kas savienota ar virtuvi, kura izbūvēta nelielā nišā, no viesistabas izeja uz 1.stāva terasi un pagalmu. Baltais istabu krāsojums un betona griesti rada mūsdienām tik nepieciešamo askētisma un komforta sajūtu. Pirmajā stāvā atrodas arī viesu tualete, priekštelpa, katla telpa, kurā uzstādīts Viessmann gāzes apkures katls un garāža vienai automašīnai.

Otrajā stāva atrodas četras nelielas guļamistabas un divas vannas istabas, divām guļamistabām uz pagalma pusi ir plašs balkons. Trešajā – mansarda stāvā atstāta telpa, ko izveidot pēc savām vēlmēm un nepieciešamības, tur iespējams izveidot vēl vienu guļamistabu vai kabinetu, vai vēl vienu dzīvojamo istabu.

Mājas priekšā bruģēts priekšpagalms ar nojumi vēl vienai automašīnai, mājas aizmugurē – zaļš pagalms, kuru var labiekārtot pēc jaunā īpašnieka vēlmēm.

Mājai ir Ikšķiles pašvaldības kanalizācijas pieslēgums, gāzes apkure un savs urbums ūdenim. Mājas konstrukcija ir monolītais dzelzsbetons, kas nodrošina izcilu mājas noturību un labāku energoefektivitāti. Ēkas ārējā un iekšējā apdarē izmantoti ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli.

Īpašums atrodas 2 km attālumā no Ikšķiles centra un 3 km attālumā no Ikšķiles dzelzceļa stacijas, 30 km attālumā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres.

Pēdējā gadu desmitā Ikšķile kļuvusi par vienu no iecienītākajām Pierīgas mazajām pilsētām, atrodoties starp Daugavu un Ogres zilajiem kalniem, ar savu gleznaino apkārtni un attīstīto infrastruktūru, tā kļuvusi par mājvietu daudzām Latvijas jaunajām ģimenēm.
Atbrauc, apskati un pārliecinies!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums