Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Plašas biroja telpas pašā Rīgas centrā

Cena

412 300 €

Platība

318 m2

Stāvs

1/7

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek pārdotas plašas biroja telpas pašā Rīgas centrā Dzirnavu ielā. Biroja telpas atrodas kvartālā, kuru iekļauj Kr.Valdemāra, Dzirnavu, Zaļā un E.Melgaiļa iela, kas izsenis ir uzskatīts par prestižu darījumu centra rajonu un pēdējo gadu laikā strauji attīstās. Šajā pilsētas daļā ir izveidota ļoti attīstīta infrastruktūra.
Blakus atrodas Kronvalda parks, Esplanāde, Alberta viesnīca un biroju centrs „Valdemāra centrs”. Tuvumā atrodas viesnīca, Mākslas muzejs, Kongresu nams, Ministru kabineta ēka un citas, nozīmīgas sabiedriska rakstura ēkas. Dzirnavu ielas prioritāte ir Vecrīgas tuvums, kas ir 10 līdz 15 minūšu gājiena attālumā.
Birojs atrodas 7 stāvu ēkas 1. stāvā ar kopējo platību 318 m2. Tajās ir izveidots vestibils, ģērbtuve, 2 tualetes, duša, 3 tehniskās telpas, gaitenis, kas kopējo biroju sadala divās daļās, saimniecības, atpūtas telpa, telpa arhīvam un lodžija. Biroja telpas ir sadalītas 10 atsevišķos kabinetos.
Par papildus samaksu iespējams iegādāties vietas auto novietošanai pazemes autostāvvietā. Ēka nodota ekspluatācijā 2002. gadā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums