Rīga, Centrs, Hanzas iela

Investīciju objekts New Hanza City rajonā

Cena

1 800 000 €

Zeme

3 113 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod zemes gabalu 3113 m2 platībā un esošas ēkas 1356 m2 platībā, kas atrodas perspektīvajā Rīgas Skanstes rajonā, kurā norit strauja dzīvojamu un komercobjektu būvniecība.

Pēc teritorijas plānojuma - Jauktas centra apbūves teritorija (JC8) un Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorija, kurā plānots plašs jauktas izmantošanas spektrs un kurā prasības teritorijas izmantošanai un apbūvei ir noteiktas Rīgas vēsturiskā centra un tā
aizsardzības zonas teritorijai izstrādātajos plānošanas dokumentos. Iespējama gan dzīvojamā, gan komerciālā apbūve.

Teritorijas galvenie izmantošanas veidi: savrupmāju apbūve; rindu māju apbūve; daudzdzīvokļu māju apbūve; biroju ēku apbūve; tirdzniecības vai pakalpojumu objektu apbūve; tūrisma un atpūtas iestāžu apbūve; kultūras iestāžu apbūve; sporta būvju apbūve; aizsardzības un drošības iestāžu apbūve; izglītības un zinātnes iestāžu apbūve; veselības aizsardzības iestāžu apbūve; sociālās aprūpes iestāžu apbūve; dzīvnieku aprūpes iestāžu apbūve; reliģisko organizāciju ēku apbūve; labiekārtota ārtelpa. Papildizmantošanas veidi: vieglās rūpniecības uzņēmumu apbūve; Transporta apkalpojošā infrastruktūra.

Izstrādāts un saskaņots tehniskais projekts 7.stāvu biroju ēkas būvniecībai. Projekts jāpārskaņo pēc esošajiem būvnormatīviem. Jaunbūvējamās ēkas kopējā platība – aptuveni 9000 m2 (iekļaujot pazemes autostāvvietu un palīgtelpas 2000 m2, kā arī terašu platību 1000 m2 platībā ēkas 7.stāvā). Pieejamas visas komunikācijas. Uz zemes gabala pašreiz atrodas industriāla rakstura būve, kuras lielākā daļa telpu pašreiz ir iznomātas.

Objekts atrodas blakus NEW HANZA CITY un SKANSTEI. Pēdējos gados ir uzceltas daudzas jaunas biroju ēkas, piemēram, PLACE 11, LNK centrs, JUPITER centrs un finanšu institūcijas: Luminor Bank un Rietumu Banka.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums