Rīga, Centrs, Krišjāņa Valdemāra iela

Namīpašums - viesnīca Rīgas centrā

Cena

1 650 000 €

Platība

1 594 m2

Zeme

925 m2

Stāvs

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod namīpašumu - viesnīcu Krišjāņa Valdemāra ielā 127 starp Alojas un Ēveles ielām.
Ēka atrodas pilsētas centrā, rajonā ar teicami attīstītu sociālo un transporta infrastruktūru. Nelielā attālumā ir strauji augošais mikrorajons Skanste, kur neskaitot jaunas daudzdzīvokļu mājas, biroju un banku ēkas atrodas arī sporta kultūras un atputas kompleksi. Apkārtējo apbūvi veido daudzstāvu daudzdzīvokļu nami ar tirdzniecības un pakalpojumu telpām, kā arī izglītības un medicīnas iestādes. Teicami attīstīta sabiedriskā transporta satiksme nodrošina ērtu nokļūšanu un pilsētas centru un citiem rajoniem. Pieturvietas atrodas tiešā novērtējamā objekta tuvumā. Atrašanās vieta ir piemērota gan dzīvokļu pārdošanai, gan saimnieciskās darbības realizēšanai. Ēka kā dzīvojamā māja ar kompakta izmēra dzīvokļiem būvēta 1939.gadā, savukārt 2000.-2001. gadā veikta ēkas rekonstrukcija par 3 zvaigžņu viesnīcu Hotel Avitar, saglabājot ēkas statusu – dzīvojamā māja.
Ēkas kopējā platība 1593,5 m2, lietderīgā platība 1192,8 m2, no kā dzīvokļu platība 824,2 m2 un nedzīvojamo telpu platība 368,6 m2. Zeme 925 m2.
Šobrīd īpašums tiek ekspluatēts kā ilgtermiņa un īstermiņa viesnīca ar 46 numuriņiem, no kuriem 38 vienības ir izīrētas ilgtermiņā un 8 vienības tiek operētas kā viesnīcas numuriņi.
Pirmajā stāvā atrodas divu nelielu veikalu telpas un telpas restorānam, kā arī dažāda veida palīgtelpas pagrabstāvā.
Plašajā nama iekšpagalmā izvietotas 20 autostāvvietas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums