Rīga, Vecrīga, Mazā Skolas iela

Īres nams pie Doma baznīcas

Cena

2 000 000 €

Platība

908 m2

Zeme

257 m2

Stāvs

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Vecrīga ir tūristu iecienīta atpūtas un izklaides vieta Rīgas vēsturiskajā un ģeogrāfiskajā centrā ar šaurām, bruģētām ieliņām un daudzveidīgu arhitektūru. Tieši Vecrīgas sirdī, piedāvājam iegādāties nelielu, renovētu īres namu blakus Doma baznīcai, klusā šķērsielā, kas sniedz visas atrašanās vietas priekšrocības, bet nodrošina mierīgu vidi nama iemītniekiem.
Ēkā atrodas 7 dzīvokļi ar platību no 46 m2 līdz 150 m2, savukārt pirmajā stāvā izvietotas biroja telpas 154 m2 platībā, pagrabstāvā atrodas telpas 139 m2 platībā un pieejama noliktava 7 m2 platībā. Maksimālai iedzīvotāju ērtībai - dzīvokļiem un komerctelpām izveidotas atsevišķas ieejas. Nelielajā pagalmā iespējams izvietot divas automašīnas. Īpašums veido stabilu naudas plūsmu, pateicoties savai izcilajai lokācijai un unikālajai, vēsturiskajai aurai.
Vecrīga jau sākot ar 13.gs bijis reģiona ekonomiskais, finanšu un kultūras centrs, kas laika gaitā izveidojās par plaukstošu pilsētu, ko apliecināja arī tās loma Hanzas savienībā. Rīga nekad nav bijusi tīri "latviska" pilsēta, bet gan multikulturāla, ko noteica pilsētas attīstība. Pateicoties savai daudzveidībai nav brīnums, ka Vecrīga ir unikāla pilsētas daļa, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums