Tukuma novads, Džūkstes pagasts, Zelta zivtiņa

Atpūtas komplekss "Zelta zivtiņa"

Cena

1 050 000 €

Platība

730 m2

Zeme

128 800 m2

Stāvs

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Lielisks objekts pasakainā, harmoniskā vietā, nepilnas stundas brauciena attālumā no Rīgas, vēsturiskajā Džūkstes pagastā. 12,88 ha (no tiem 4,28 ha lauksaimniecībā izmantojamā zeme, 0,75 ha meži un 4,4 ha ūdens) plašais īpašums ir ideāli piemērots gan privātai saimniekošanai, gan biznesam. Tā pievienotā vērtība ir labiekārtotie dīķi, kur mājo stores, karpas, līņi un līdakas, ar īpaši iekārtotām makšķerēšanas un piknika vietām.
Īpašuma labajā krastā izbūvēta dzīvojamā māja 110 m2 platībā, koka karkasa vasaras māja 132 m2 platībā, vasaras nojume 82 m2 un pagrabs 50 m2. Pieejami 6 mūsdienīgi un pilnībā funkcionāli viesu namiņi 357 m2, katrs no tiem aprīkots ar koka lapeni, pirti un kublu. Teritorijā ir izvietoti vēl seši dažāda stila atpūtas namiņi un krievu pirts uz laipas.
Ar mīlestību, rūpīgi iekopta teritorija ar rožu dobēm, košumkrūmiem, romantiskiem tiltiņiem un ūdensrozēm. Bērniem ierīkots dinozauru parks, aktīvās atpūtas stūrītis un trušu māja. Īpašumam ir divi elektrības pieslēgumi un izbūvēta jauna bioloģiskā sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārta. Īpašuma teritorijā atrodas Džūkstes ūdenskrātuve (zeme zem ūdens ir īpašumā), kas ir saskaņots ar atbildīgajām iestādēm un apstiprināts tiesību aktos noteiktajā kārtībā. Sīkāka informācija pēc pieprasījuma!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums