Vecpiebalgas novads, Inešu pagasts, Alitēni

Ekskluzīvs lauku īpašums ar Vecpiebalgas šarmu

Cena

279 000 €

Platība

336 m2

Zeme

34 000 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod lauku viensētu „Alitēni”, kur apkārt valda klusums, svaigs gaiss, brīnišķīgas ainavas un neskarta vide.

Māja atrodas vien dažu kilometru attālumā no Inešu ezera, brāļu Kaudzīšu muzeja un Cirstu muižas.
Īpašums sastāv no:
-3,4 ha liela zemes gabala;
-divstāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 336m2 no kuriem 90m2 ir terases;
-kūts 178 m2.
Dzīvojamās mājas plānojums: pirmajā stāvā - terase, plaša atpūtas telpa ar kamīna krāsni, pirts sektors ar plašu saunu, dušu, vanna/kubls, sanitārais mezgls. Atsevišķa veļas telpa. Otrajā stāvā – terase, plaša viesistaba apvienota ar aprīkotu virtuvi, divas guļamistabas, vannas istaba. Trešajā stāvā – plašs bēniņu stāvs ar guļamo zonu un Jotul krāsni un atpūtas zonu.

Guļbūvei ir jauns koka šķindeļu jumts, koka pakešu logi un betona grīdu segums. Mājas ārsienas siltinātas ar kokšķiedru, bet jumts ar ekovati un apdarei izmantotas fibrolīta plāksnes. Visa māja eļļota ar Latvijas produktu - Paint eco eļļām. Grīdām daļēji saglabāti vecie koka dēļi, restaurēti griesti, iekšējās starpsienas, iekšdurvis. Pirmajā stāvā grīdas – betona lējums (klons), virtuve, vannas istaba – betons/klons, viesistabā saglabāti gadsimtu veci dēļi, 30cm platuma, guļamistabās un trešajā stāvā – jaunas koka grīdas.
Mājai ir centrāla apkure, kas tiek darbināta ar gaisa siltumsūkni (Danfoss, 15kw). 1.stāvā siltās grīdas, tērauda radiatori ( itāļu kompānijas Cordivari). 1.stavā un 2.stāvā ir kamīna krāsns, 3.stāvā Jotul firmas kamīna krāsns.

Guļbūves abos stāvos saglabāta senatnīga noskaņa kuru papildina vairākas antīkas/ restaurētas mēbeles un interjera priekšmeti.
Teritorija ir pilnībā labiekārtota ar izveidotu jaunu elektrības pieslēgumu un piebraucamo ceļu. Mājas būvniecība/renovācija ir pabeigta 2021.gadā.
Īpašums „ Alitēni” ir unikāla un latviska vieta, kur var pilnībā izbaudīt Vecpiebalgas šarmu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums