Ventspils, Kuģinieku iela

Vēsturisks Īpašums Baltijas jūras ostas pilsētā - Ventspilī

Cena

200 000 €

Platība

1 501 m2

Zeme

628 m2

Stāvs

4

Vannas istabas

15
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod jūgendstila ēku Ventspilī, Kuģinieku ielā 2. Vēsturiski šī ēka bijusi Ventspils Mūzikas vidusskola. Ēku Kuģinieku ielā 2 uzskata par vienu no vecākajām mūra ēkām Ventspilī.
Īpašums atrodas Ventspils pilsētas centrā - Vecpilsētā, vietā, kas veicina klientu piesaisti. Īpašums tuvu ostai, Vecpilsētas laukumam, Tirgus laukumam un citiem vēsturiski nozīmīgiem objektiem. Apkārtējo apbūvi veido pirmskara laikā celtas daudzdzīvokļu un administratīvās ēkas, kā arī privātmājas un dažāda sociālā rakstura apbūve.
Īpašuma sastāvs:
-zemes gabals 628 m2;
-Būves kopējā platība 1507,9 m2, 4 virszemes stāvi un pagrabs.
Ēkas plānojums: 5 kabineti, 18 klases, 12 sanitārie mezgli, 10 gaiteņi, 12 kāpņu telpas, 5 noliktavas, 1 garderobe, 2 atpūtas telpas, 2 virtuves, 1 ēdnīca, 3 ventilācijas telpas, 1 siltummezgls, 1 garāža, 5 balkoni.
Ļoti labi attīstīta infrastruktūra. Sabiedriskās nozīmes infrastruktūras objekti (izglītības un veselības aizsardzības iestādes, tirdzniecības centri, veikali, viesnīcas, restorāni atpūtas vietas u.c.) atrodas īpašuma tuvumā. Sabiedriskā transporta pieturvietas atrodas 300 m attālumā. Piebraucamie ceļi pie īpašuma ir bruģēti, atrodas labā tehniskā stāvoklī. Autostāvvietas paredzēts izveidot īpašuma pagalmā, kā arī tās ir pieejamas gar Kuģinieku ielas un citām blakus esošām ielām. īpašums ir nodrošinātas ar svarīgākām pilsētas centralizētām inženierkomunikācijām.

Vēsturisks Īpašums Ventspilī, lielā Baltijas jūras ostas pilsēta!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums