Nīcas novads, Nīcas pagasts, Jūrmalciems

Zeme pie Baltijas jūras Jūrmalciemā, Nīcas pagastā

Cena

1 495 000 €

Zeme

92 000 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Rets atradums pie Baltijas jūras - tradicionāla viensēta ar blakus esošiem īpašumiem privātai lietošanai vai apbūvei.
Tik skaisti īpašumi ar kopējo platību 9,02 ha, Baltijas jūras krastā ir reti pieejami.

Galvenajā īpašumā (1,3 ha) ir tradicionāla latviešu viensēta, kas atrodas senā zvejnieku ciematā ar unikālu atmosfēru un ir iekārojams nekustamais īpašums.
Īpašums ir tikai 5 minūšu gājiena attālumā līdz jūrai cauri īpašuma pļavām. Tā ir dabas mīļotāju paradīze, un ciemats atrodas starp diviem dabas parkiem – “Pape” un “Bernāti”.
2000. gadu sākumā viensētā uzbūvētas un renovētas četras ēkas, tai skaitā dzīvojamā māja, šķūnis, pagrabs un trīsstāvīga platforma ar skatu uz jūru un izbūvētu atpūtas telpu un garāžu. Šīs ēkas ar lielu rūpību cēluši amatnieki, izmantojot tradicionālās latviešu arhitektūras iezīmes. Vēl īpašumā atrodas liela dzīvojamā māja, kas celta 20. gadsimta 20. gados un tradicionāla pirts, kuru iespējams atjaunot pēc Jūsu vēlmēm. Būvniecība ir atļauta šī īpašuma austrumu pusē ārpus krasta kāpu aizsargjoslas.

Trīs īpašumā iekļautie zemes gabali (1,02 ha, 2,31 ha un 0,47 ha) atrodas nākamajā līnijā iekšzemē un tajos ir atļauta būvniecība – vai variet tos izmantot kā lielu privāto teritoriju kā to darīja pašreizējais īpašnieks.
Vēl viens īpašumā iekļautais zemes gabals 3,92 ha platībā atrodas jūras krastā piekrastes aizsargjoslā, un lai gan būvniecība tajā nav atļauta, šī ir jūsu privāta atpūtas zona starp kāpām, pļavām un mežiem ar plašu skatu uz krastu un Baltijas jūru.

Jūrmalciems ir apdzīvota vieta Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā. Ciems atrodas Baltijas jūras krastā 21 km no Liepājas, 80 km no Klaipēdas, 10 km no pagasta centra Nīcas, 36 km no novada centra Grobiņas un 241 km no Rīgas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums