Garkalnes novads, Upesciems, Upeņu iela

Zemes īpašums Upesciemā

Cena

90 000 €

Zeme

1 243 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod zemes gabalu Upesciemā – projektā “Rezidences UPE”.
Zemes vienības platība 0,1243 ha.
Zemes gabalam līdzens reljefs un regulāra forma. Nekustamā īpašuma lietošanas mērķis – Individuālo dzīvojamo māju apbūves zeme.
Inženiertīkli:
-Gāzes pieslēgums;
-Ūdens/kanalizācijas pieslēgums pie centralizētās ūdensapgādes tīkliem.
-Elektrības pieslēgums.

Iespēja iegādāties divu stāvu dzīvojamās mājas projektu:
-Kopējā platība 334,44 m2;
-Dzīvojamā platība 252,24 m2;
-Terase 73 m2;

Rezidences UPE ir moderns, izsmalcināts un ieturēts minimālisma stilā, premium klases privātmāju komplekss, kas atrodas tikai 20 kilometru attālumā no Rīgas centra – Upesciemā. Projekta lakoniskais nosaukums ne tikai atspoguļo apdzīvoto vietu, kurā atrodas, bet arī konkrētās ielas, kuru garumā slejas unikālās, tumšos toņos apvītās ēkas. Upeņu, Plūmju un Elenburgas ielas – tās apvīs Rezidences UPE mājokļus, atspoguļojot tiem raksturīgo funkcionalitāti, mūsdienīgumu un izcilu dzīves un vides kvalitāti.

Projekta apkaimē ir pieejamas tādas labiekārtotas atpūtas vietas kā: muižas parks, Alberta dīķis, Pētera dīķis un citas pludmales pie neskaitāmajiem Upesciema dīķiem. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem tuvumā ir pieejams Wake parks un Upesciema stadions. Nenoliedzama priekšrocība ir attīstītā infrastruktūra – apkārtnē kursē Rīgas Satiksmes transports, atrodas Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola, Tautas bibliotēka, ārsta privātprakse, dienas centrs un veikali, publiskās zonas ir nodrošinātas ar apgaismotiem ceļiem, ietvēm un veloceliņiem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums