Jelgavas novads, Elejas pagasts, Novadnieki Robežnieki

Karalisks īpašums pie Lietuvas robežas

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Zeme

964 000 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Plaša apkārtne un milzum liela teritorija, četras atsevišķas meža ieskautas ēkas un aizraujošā medību gaisotnē veidots interjera dizains – grandiozais īpašums “Novadnieki-Robežnieki” ir izcili piemērots medību, lauku un dabas vērtību cienītājiem. 96,4 hektāru plašais zemes gabals, uz kura atrodas vairāki dzīvojamie nami un saimniecības ēkas, atrodas Jelgavas novadā, Elejas pagastā, tikai dažu kilometru attālumā no Lietuvas robežas.
Tuvojoties “Novadnieki-Robežnieki” teritorijai, acu skatienam paveras burvīga aina un rodas iespaids, ka viss šajā īpašumā ir patiesi majestātisks. Pļavas vidū atrodas plaša stāvvieta, varens dīķis, kā arī četras diženas ēkas, kuras savienotas ar īpaši bruģētiem celiņiem. Viens no namiem, pateicoties tā sešstūrainas formas baltajam tornītim, atgādina greznas pils miniatūru. Tā ir 378,5 kvadrātmetrus liela dzīvojamā ēka, kuras interjera dizainā atspoguļojas tradicionālo dabas vērtību pārnese iekštelpās – pie sienām neskaitāmi daudz taksidermijas eksemplāru – aļņu, kazu un pat lāča izbāznis. Kopumā dzīvojamā ēka veidota gaiši brūnos, nomierinošos toņos, taču tās atmosfēru papildina elegantas un izsmalcinātas interjera dizaina mēbeles. Aizkari, krēsli, skapji un gultas rotātas ar sīkām, krāšņām detaļām, sniedzot pārliecību, ka diženais īpašums ir grezns, elegants un karalisks.
Trīs pārējie nami paredzēti citiem nolūkiem – vienā no tiem atrodas plaša un omulīga pirts, aprīkota ar virtuves tehniku, dušām, kā arī ērtu galdu, krēsliem un kamīnu. Plašās telpas ir lieliski piemērotas ne tikai mājīgu vakaru pavadīšanai ģimenes lokā, bet arī aizraujošām svinībām draugu lokā. Pārējās ēkas ir paredzētas saimnieciskiem nolūkiem – viena no tām ir 261,3 kvadrātmetrus liela saimnieciskā ēka, kurā atrodas divas noliktavas un garāža. Kā unikālu privilēģiju var minēt īpašumā esošo zirgu stalli, kā arī rāmo un mierpilno dīķi, kurā var gremdēties patiesi atveldzējošās peldēs.
Ieskauts milzīgā teritorijā, līdzās plašam mežam un dīķim, lepnais īpašums “Novadnieki-Robežnieki” viennozīmīgi piedāvā ekskluzīvu iespēju dzīvot harmonijā ar dabu, izbaudīt medības, lauku šarmu un bezrūpību, vienlaikus gūstot maksimālu komfortu un ērtības, ko nodrošina lieliski labiekārtota dzīvojamā ēka un teritorijā esošie papildus nami.
Līdz 2030.gada 11.februārim ir spēkā zemes nomas līgums par blakus esošo valstij piederošo zemi 212,07 ha platībā nomu. Zemes izmantošanas mērķis ir staltbriešu un citu medījamu zālēdāju dzīvnieku turēšana, audzēšana un izmantošana nebrīvē – iežogotās platībās. Visa teritorija ir labiekārtota un aprīkota ar nepieciešamo, lai tajā varētu tikt audzēti brieži un citi dzīvnieki. Šobrīd kopumā teritorijā atrodas apmēram 300 – 400 dambrieži un staltbrieži.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums