Pāvilostas novads, Pāvilosta, Dzintaru iela

Zeme pie jūras Pāvilostā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Zeme

1 599 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod zemes gabalu Pāvilostā, Dzintaru ielā 5. Zemes vienības platība 1599 m2. Īpašums atrodas uz galvenās promenādes tieši pretī Pāvilostas Jahtklubam. Blakus atrodas viesu nams “Āķagals” un “OTTO Hotel & Sun”. Neskarta daba un pasakains miers padara šo vietu par unikālu. Veikali un restorāns ir tikai dažu minūšu gājiena attālumā.

Zemes gabalam līdzens reljefs un regulāra forma. Īpašumam ir noteikta kopto zaļumvietu teritorija (ZK) un publiskās apbūves teritorija (P). Uz zemes gabala patreiz atrodas būve/āra kafejnīca ar terasi - strādājošs bizness. Iespējama vēl papildus būves izbūve.

( ZK) kopto zaļumvietu teritorijas galvenie izmantošanas veidi ir:
-Tūrisma un sporta infrastruktūras objekti;
-Labiekārtotas atpūtas vietas;
-Īslaicīgas lietošanas būves, autostāvvietas u.c.
Šajā teritorijā kopējā apbūves teritorija no visas teritorijas tiek pieļauta ne vairāk par 5%. Zemes vienības minimālā brīvā zaļumu teritorija apbūvē nedrīkst būt mazāka par 85%.

(P) publiskās apbūves teritorijas galvenie izmantošanas veidi ir:
- Privātmāju apbūve;
- Biroju ēkas;
- Kultūras iestāde;
- Tirdzniecības un pakalpojumu ēka u.c.
Maksimālais apbūves blīvums – 40%. Minimālā brīvā zaļumu teritorija – 40%. Maksimālā apbūves intensitāte atsevišķā zemes vienībā - 120%. Maksimālais stāvu skaits – 3 stāvi. Maksimālais apbūves augstums – 12 m.

Teritorijas funkcionēšanai ir visas nepieciešamās inženierkomunikācijas - pilsētas ūdens, kanalizācija, elektrības pieslēgums. Piekļūšanas iespējas pie zemes gabala ir no Dzintaru ielas puses.

Attālums līdz Liepājai 55 km, Ventspilij 71 km, Kuldīgai 63 km, Rīgai 213 km.
Papildus informācija pa zemāk norādīto tālruni.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums