Rīga, Centrs, Lāčplēša iela

Pārdod zemi ar projektu daudzdzīvokļu ēkas būvniecībai!

Cena

2 300 000 €

Zeme

3 924 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek pārdota zeme Rīgā, Lāčplēša ielā 3924 m2 platībā ar projektu daudzdzīvokļu ēkas būvniecībai. Īpašums atrodas klusā vietā, apvienojot ērtu piekļuvi lielākajai daļai Rīgas aktivitāšu. Lieliska atrašanās vieta ar attīstītu apkārtnes infrastruktūru (veikali, skolas, bērnudārzi, sporta klubi, restorāni u.c.) un konkurētspējīgs attīstības potenciāls daudzdzīvokļu ēkas būvniecībai. Vecrīga atrodas tikai 15 minūšu gājienā, tāpat Rīgas autoosta un Centrālā dzelzceļa stacija tikai 12 minūšu gājienā.
Zemes izmantošanas veids ir Jaukta apbūve. Atbilstoši projektam zemesgablā plānots būvēt 7 stāvu daudzdzīvokļu ēku ar pazemes autostāvvietu 60 automašīnām un velonovietni 76 velosipēdiem. Ēkas kopējā patība būs 12 800 m2, kurā tiks izbūvēti 102 dzīvokļi, ar 1-3 guļamistabām ar platību no 53-141 m2, kā rezultātā dzīvojamā platība būs 7188 m2, komerctelpas un vestibils kopā 248 m2 platībā, ārtelpu platība 2232 m2.
Būvniecībā paredzēts izmantot augstas kvalitātes materiālus, nodrošinot dzīvokļos kvalitatīvu iekšējo apdari. Dzīvokļiem paredzēts izbūvēt balkonus vai terases.
Komunikācijas: Pilsētas ūdens, kanalizācija, siltums, elektrība, gāze.
Nākotnē Rail Baltica Rīgas stacija būs tikai 1km attālumā no īpašuma, līdz ar to šis projekts atradīsies startēģiski izdevīgā vietā, piesaistot potenciālos klientus iegādāties vai īrēt dzīvokli.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums