Rīga, Centrs, Mednieku iela

Lieliska attīstības iespēja Rīgas klusajā centrā

Cena

4 200 000 €

Zeme

2 539 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Klusā Rīgas centra sirdī, Mednieku un Dzirnavu ielu krustojumā, atrodas izcils, attīstībai gatavs zemes gabals. Šis daudzpusīgais zemes gabals, kas aptver 2539 kvadrātmetrus jauktā centra būvniecības zonā JC8, piedāvā neierobežotu potenciālu gan dzīvojamajiem, gan komerciālajiem pasākumiem.

Ar daudzveidīgu atļauto lietojumu klāstu, tostarp daudzdzīvokļu ēku, biroju telpu, tirdzniecības objektu, tūrisma un atpūtas vietu, sporta kompleksu un veselības iestāžu būvniecībai, šis gabals sniedz retu iespēju veidot Rīgas pilsētvides ainavu.

Ievērojot perimetra apbūves noteikumus, objektā ir atļauts būvēt ēkas no 6 līdz 7 stāviem ar maksimālo apbūves intensitāti 220% konstrukcijām līdz 6 stāviem, nodrošinot efektīvu telpas izmantošanu, saglabājot minimālo brīvo platību 15%.

Šai prestižajai vietai ir izstrādāts saskaņots būvniecības projekts, kas rūpīgi izstrādāts ar minimālisma pieeju. Šis vīzijas plāns paredz sešstāvu daudzfunkcionālas ēkas izveidi ar kopējo platību 8318 kvadrātmetri. Šī attīstība, kas ietver 62 pārdomāti izstrādātus dzīvokļus un septiņas mazumtirdzniecības vienības pirmajā stāvā, atbilst pilsētnieku daudzveidīgajām vajadzībām. Turklāt 36 pazemes autostāvvietu iekļaušana nodrošina ērtu transportlīdzekļu piekļuvi gan iedzīvotājiem, gan apmeklētājiem.

Rīgas klusā centra klusuma aptvertie iedzīvotāji izbaudīs mierpilnu vidi, atrodoties tikai dažu soļu attālumā no daudzām ērtībām, tostarp parkiem, muzejiem, iepirkšanās centriem un daudzām ievērojamām ēdināšanas iestādēm. Turklāt teritorijas spēcīgā infrastruktūra kopā ar tuvējām skolām un bērnudārziem uzsver šīs lieliskās atrašanās vietas ērtības un vēlamību.

Rezumējot, šī izcilā attīstības iespēja sola no jauna definēt pilsētas dzīvi Rīgā, piedāvājot harmonisku izsmalcinātības, ērtību un klusuma sajaukumu pašā pilsētas centrā.

Broker image

Sazinies ar mums