Ikgadējā Baltic Sotheby`s International Realty pasākumā apkopo pērn paveikto

 

Aizvadītais, 2017. gads, Baltijas valstu premium klases nekustamo īpašumu tirgū aizvadīts ar pozitīvu izaugsmi.
Ar šādu secinājumu 9. februārī Rīgā, viesnīcā Pullman Old Town Riga, noslēdzās ikgadējais visu trīs Baltijas valstu Baltic Sotheby`s International Realty pārstāvniecību gada pasākums, kurā svinīgā gaisotnē tika apkopots 2017. gadā paveiktais un tika apbalvoti izcilākie savas jomas profesionāļi.

Gada rezultātu pasākumā piedalījās 30 Baltic Sotheby`s International Realty  komandas dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Oficiālā pasākuma laikā tika prezentēti Latvijas, Igaunijas un Lietuvas uzņēmumu 2017. gada veikto darījumu rezultāti, sasniegumi, kā arī tika apbalvoti Baltic Sotheby`s International Realty labākie pārdošanas un īres konsultanti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.
Vērtējot pērn paveikto un atzīmējot spilgtākos gada momentus, savās pārdomās dalījās arī triju Baltijas valstu pārstāvniecību vadītāji.
Pauļus Gebrausks (Paulius Gebrauskas), Baltic Sotheby`s International Realty Lietuvas biroja  līdzīpašnieks, komentējot situāciju premium klases nekustamo īpašumu tirgū Lietuvā, teica: „2017. gads mums, Lietuvā, ir bijis kārtējais izaugsmes gads. Ir sasniegti izcili rezultāti, tāpat esam savam birojam piesaistījuši jaunus, izcilus profesionāļus.”

Tīa Soaluste (Tiia Sooaluste), Baltic Sotheby`s International Realty pārstāvniecības Igaunijā pārdošanas direktore: „Premium klases tirgus Igaunijā pērn attīstījās pozitīvā virzienā, ko sekmēja spēcīgā ekonomiskā izaugsme. Ir bijusi interese gan par šādu īpašumu pirkšanu, gan arī pārdošanu, un, pateicoties šādai tirgus segmenta attīstībai, ir bijuši pieejami daudzi vilinoši īpašumu piedāvājumi. Šogad paredzam mērenu izaugsmi gan darījumu apjomu, gan cenu politikas ziņā.”

Vestards Rozenbergs, Baltic Sotheby’s International Realty valdes priekšsēdētājs, komentējot 2017. gada rezultātus un tendences Latvijā, teica: „Kopumā šis ir bijis stabilizācijas gads, turpinot 2016. gada tirgus atveseļošanās tendenci pēc 2015. gada lejupslīdes. No 2017. gada otrā pusgada vērojams pieprasījuma pieaugums, īpaši no vietējo pircēju puses, notikusi premium klases cenu korekcija un noteikta cenu diapazona pieprasījuma paredzamība. Latvijas ekonomika uzrāda labus rezultātus, sagaidāma tirgus izaugsme, ņemot vērā Eiropas un pasaules mēroga ekonomiskās izaugsmes prognozes 2018. un 2019. gadam.”

 

Par 2017. gada ražīgākajiem pārdošanas un īres konsultantiem (pēc noslēgto darījumu skaita) tika nosaukti un balvas par izcilu darbu saņēma:

Latvijā:

Lietuvā:

Igaunijā:

Pēc pasākuma oficiālās daļas Baltic Sotheby`s International Realty  komandas dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas noskatījās stāstījumu par Vecrīgu, baudīja īpašu tējas ceremoniju, kurā tika degustētas dažādas, izcila grauzdējuma Āzijas reģiona tējas no privātas kolekcijas, bija cigāru meistarklase un tika pasniegtas izsmalcinātas vakariņas.

 

Par Baltic Sotheby`s International Realty:
Baltic Sotheby`s International Realty  ir pasaulslavenā izsoļu nama 1976. gadā dibinātās augstākās klases nekustamo īpašumu uzņēmuma Sotheby’s International Realty franšīzes uzņēmums  Baltijas valstīs. Iespēju ekskluzīvi pārstāvēt Sotheby’s zīmolu Baltijas valstīs Baltic Sotheby`s International Realty ieguva 2010. gada aprīlī, un atvēra savu centrālo biroju Rīgā, pēc tam – Tallinā un Viļņā. Kopā visos trijos Baltijas birojos nodarbināti 30 cilvēki.