Septembrī nekustamo īpašumu tirgus oficiāli tiek paplašināts ar jaunu dzīvojamo kompleksu – „Panorama Rezidence”, par ko liecina SIA „Rossel” un ekskluzīvo nekustamo īpašumu kompāniju Baltic Sotheby’s International Realty noslēgtais savstarpējās sadarbības līgums. Augusta beigās noslēgtā vienošanās paredzBaltic Sotheby’s International Realty tiesības nodrošināt pārdošanas procesa organizēšanu.

Dzīvojamais komplekss „Panorama Residence” savu nosaukumu ieguvis īpašnieku maiņas rezultātā, atrodas Lielirbes ielā un ir lielā tirdzniecības kompleksa „Panorama Plaza” sastāvdaļa.

„Lai iespējami sekmīgāk realizētu mūsu īpašumā nonākušo objektu, uzskatījām par pareizāko sadarbībai piesaistīt profesionālu nekustamo īpašumu kompāniju, par kādu uzskatām Baltic Sotheby’s International Realty. Kompānijas starptautiskā pieredze un plašais aģentu tīkls visdažādākajās pasaules valstīs nodrošinās darījumu sekmīgu gaitu.” atzīmē SIA „Panorama Residence” valdes loceklis Uldis Kiršteins.

„Nekustamo īpašumu tirgū nonāk Lielirbes ielas 13.nama 120 dzīvokļi visdažādākajās platībās no 67 līdz 144 kvm. Ērtā atrašanās vieta, attīstīta infrastruktūra, jaunuzceltā nama kvalitatīvais aprīkojums un tā labiekārtotība veido arī attiecīgu īpašuma cenu – no 2100 EUR/kvm,’’ komentē nekustamā īpašuma eksperte, Baltic Sotheby’s International Realty līdzīpašniece un valdes locekle Ilze Mazurenko. „Šī nama acīmredzamās priekšrocības lielā mērā nosaka interesi kā Latvijas iedzīvotāju, tā arī ārvalstnieku vidū, – jau tagad – pavisam īsā laika periodā ir uzsākti vairāki darījumi, kā arī veikta rezervācija.”

Dzīvojamā kompleksa „Panorama Residence” ģeogrāfiskais novietojums ļauj sasniegt jebkuru pilsētas punktu dažu minušu laikā, kompleksā esošais tirdzniecības centrs nodrošina ērtu iepirkšanos un ikdienas pakalpojumu saņemšanu. Jaunuzceltajā namā, atbilstoši vismūsdienīgākajām prasībām, tiek veikta videonovērošana, ir diennakts apsardze, izbūvēta pazemes autostāvieta, labiekārtota piemājas teritorija, ierīkots bērnu rotaļu laukums un autostāvvieta nama viesiem.

Dzīvojamā kompleksa „Panorama Residence” trešā nama Lielirbes ielā 15 celtniecību plānots atsākt gada laikā.