Rīga, Vecrīga, Audēju iela

Rīga, Vecrīga, Audēju iela

Moderns, unikāla dizaina dzīvoklis Vecrīgā

Cena

1 400 €

Platība

107 m2

Stāvs

4/6

Guļamistabas

1

Vannas istabas

2

Piedāvājam lielisku iespēju īrēt plašu, unikāla dizaina dzīvokli pašā Rīgas sirdī - Vecrīgā. Dzīvoklis atrodas jaunā, mūsdienīgā ēkā, blakus Galerija Centrs, kurā ir gan veikali, sporta zāle, skaistumkopšanas saloni un restorāni. Ēkā ir slēgta kāpņu telpa, lifts.
Dzīvoklī izvietota plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuves zonu, kabinets, kuru iespējams pārveidot par otru guļamistabu, komfortabla guļamistaba ar garderobi, plaša vannas istaba un viesu WC. Dzīvokļa apdarē un labiekārtošanā izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli, mēbeles, tehnika un interjera priekšmeti, ierīkota kondicionēšanas sistēma. Dzīvokļa interjerā izmantoti mūsdienīgi dizaina risinājumi un gaismas ķermeņi, dabīgas krāsas un tumši akcenti, kas kopā rada īpašu mājīguma un elegances sajūtu.
Vecrīga gadu simtiem bijusi Rīgas skaistākā vieta - vēsturiska arhitektūra, izsmalcināti bāri un restorāni, luksusa klases dzīvokļi un apartamenti, muzeji, koncertzāles un fantastiska atmosfēra. Izsmalcināts dzīvoklis patiesiem dzīves baudītājiem.

Dzīvoklis pieejams no 10.11.2024, tomēr apskatāms ir jau šobrīd.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums