Rīga, Centrs, Ausekļa iela

Piecu guļamistabu dzīvoklis uz īri Rīgas Klusajā centrā

Cena

3 800 €

Platība

230 m2

Stāvs

6/6

Guļamistabas

5

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam ilgtermiņa īrei(minimālais īres termiņš - 2 gadi) elegantu piecu guļamistabu dzīvokli Rīgas klusajā centrā, Ausekļa ielā.
19. un 20. gadsimta mijā Rīgas kartē parādās elitārs dzīvojamais rajons Forburga, tieši šeit - labiekārtotu un apzaļumotu parku, praktiski pašas Daugavas krastā, izvēlas dzīvot turīgi cilvēki un viņiem tiek būvētas fantastiskas ēkas. Tai skaitā eleganta ēka vēlās eklektikas stilā, ko cēlis Rīgas slavenais arhitekts Rūdolfs Cirkvics. Šodien šis elegantais un izsmalcinātais nams ar restauratoru īpašu rūpību, ne tikai ticis pie nosaukuma ALEKSANDRA, bet arī visām iespējamajām 21. gadsimta tehnoloģijām. Piedāvājam ilgtermiņa īrei 230 kv.m. plašu un greznu dzīvokli šajā prestižajā ēkā. Dzīvoklī izvietota ieejas halle, plaša un gaiša viesistaba ar virtuves zonu, klusa un komfortabla Master guļamistaba ar savu vannas istabu, garderobi un nelielu balkonu, papildus četras izolētas guļamistabas un vēl divas vannas istabas, veļas telpa, balkons. Visu projekta iedzīvotāju ērtībai un komfortam - mājas cokolstāvā izbūvētas telpas tās iedzīvotājiem: trenažieru telpa, sauna, kluba tipa telpas ar TV un labu akustiku, kā arī nelielu bāru
Dzīvoklis īrei tiek piedāvāts ar iebūvētām mēbelēm un mēbelēm. Īres cenā iekļauta pazemes autostāvvieta vienai automašīnai. Lieliska iespēja īrēt greznu dzīvokli prestižākajā Rīgas rajonā, vienā no visizsmalcinātākajām ēkām - ALEKSANDRA.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums