Rīga, Centrs, Jēkaba iela

Dzīvoklis uz īri Rīgas centrā

Cena

850 €

Platība

110 m2

Stāvs

3/4

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam īrēt trīs istabu dzīvokli vēsturiskā un renovētā ēkā, Jēkaba ielā.Dzīvojamais nams un spīķeris celti pēc 1823. gada, 1870. gadā pārbūvēti, arhitekts Viktors de Grabe.
Dzīvoklis atrodas četrstāvu nama trešajā stāvā. Ieeja ir no slēdzama iekšpagalma, tādējādi logi ir gan uz klusu iekšpagalmu, gan ar skatu uz Jēkaba ielu, Jēkaba baznīcu un Vanšu tiltu.
Dzīvoklis ar kopējo platību 110 m2 ir ar pārdomātu plānojumu.
Dzīvoklī ieeja ir no lielas priekštelpas, kurā atrodas vēl viens dzīvoklis. Plaša viesistaba ar kamīnu un franču balkonu, nodalīta virtuve un atsevišķas divas guļamistabas, liela vannas istaba ar dušu.
Dzīvoklis ir pilnībā renovēts, ar savu individuālo gāzes (Junker) katlu, visas komunikācijas ir mainītas, stāvvadi dzīvoklī ir mainīti, regulējami kondicionieri, dzīvoklī ielikti ūdens filtri, darbojošs kamīns ar īpašiem filtriem.
Auto novietošana ir iespējama mājas iekšpagalmā, kā arī uz Jēkaba ielas - kur īpašniekiem ir pieejama caurlaide auto novietošanai.
Ēka atrodas vienā no labākajām vietām - pašā Rīgas sirdī, pie
Kr. Valdemāra ielas, kuru ieskauj parki un iespaidīgas ēkas.
Blakus atrodas vairāki parki, kuru skaistumu papildina nomierinošais Rīgas kanāls, netālu no kura atrodas Nacionālā Opera, Brīvības piemineklis un Bastejkalns. 3 minūšu gājiena attālumā atrodas nozīmīgākie Rīgas apskates objekti.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums