Ādažu novads, Baltezers, Piekrastes iela

Moderna māja Baltezera krastā uz īri

Cena

6 000 €

Platība

234 m2

Zeme

1 200 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Baltezers kā apdzīvota vieta vēsturiski veidojusies no Ādažu-Bukultu pils pastāvēšanas laika jau 13.gs beigās. Šodien šī brīnišķīgā, klusā un zaļā apdzīvotā vieta Baltezera krastā ir kļuvusi par prestižu privātmāju ciemu, ar ērtu infrastruktūru, servisu tās iedzīvotājiem.

Piedāvājam ilgtermiņa īrei mūsdienīgu māju ezera krastā. Īpašumam ir sava pludmale un pieeja ezeram ar 30 metru krasta līniju. No mājas plašajiem panorāmas logiem paveras izcils skats uz ezeru. Īpašums sastāv no privātās teritorijas ar kopējo platību 1200 kv.m., uz tās atrodas jauna, mūsdienīga māja 234 kv.m. platībā un garaža 2 auto.

2 stāvu māja ir arhitektes Z.Teteres - Šulces autordarbs, tai ir pārdomāts un funkcionāls plānojums savienojumā ar mūsdienīgu interjeru.

Mājas 1.stāvs ir plašs un piedāvā tās iedzīvotājiem atvērto plānojumu, kur galvenais uzsvars ir telpas nepārtrauktība, griestu augstumu un lieliskajie skati pa logu uz ezeru. 1 stāvā izvietota plaša ieejas halle, kas vizuāli un funkcionāli savienota ar dzīvojamo istabu, kas pāriet atpūtas vietā ar kamīnu un pusdienošanas zonā ar izeju uz āra terasi, virtuve un viesu guļamistaba vai darbistabas zona, tehniskā un katlu telpa, viesu tualete.

Mājas 2 stāvā ir izvietota 1 liela un plaša guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobes telpu, āra terase ar skatu uz ezeru.

Mājā īpaša uzmanība veltīta interjera detaļām, mēbelējuma un apdares materiālu kvalitātei. Grīdu segums - ozolkoks un betons, durvis, iebūvētie skapji un mēbeles - izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma, logi un to konstrukcijas - jaunākās paaudzes. Mājas apkure - zemes siltumsūknis. Mazs energoresursu patēriņš.

Teritorija ap māju ir rūpīgi iekopta, tās lielāko daļu aizņem zāliens, bruģēts piebraucamais ceļš, automātiskā dārza laistīšanas sistēma, teritorijas drošībai uzstādīta video novērošanas sistēma, lokālā ūdens apgāde, kanalizācija, privāts(slēgts) piebraucamais ceļš pie īpašuma. Mājas interjers un eksterjers ieturēts mūsdienīgā industriālā stilā.

Īpašums tiek izīrēts ar visām mēbelēm, aprīkojumu, mākslas un interjera priekšmetiem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums