Garkalnes novads, Upesciems, Elenburgas iela

Jauna privātmāja ģimenei Upesciemā

Cena

3 500 €

Platība

267 m2

Zeme

1 237 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iespēju izīrēt jaunu, plašu ģimenes māju Upesciemā.
Rezidences UPE ir moderns, izsmalcināts un ieturēts minimālisma stilā, premium klases privātmāju komplekss, kas atrodas tikai 20 kilometru attālumā no Rīgas centra – Upesciemā.

Māja Elenburgas ielā 63 ir nodota ekspluatācijā 2024.gadā ar pilnu apdari un iebūvētām virtuves, priekšnama un sanitāro mezglu mēbelēm.
Īpašums sastāv no:
-1200 m2 liela zemes gabala;
-Divu stāvu dzīvojamās mājas ar kopējo platību 267 m2;
-Dzīvojamā platība 228 m2;
-Terase 29,7 m2;
- Nojume 9,9 m2;
- Garāža 1 automašīnai.

Inženiertīkli:
-Apkure – zems siltumsūknis, apsildāmās grīdas mājas abos stāvos (izņemot garāžu);
-Ūdensapgāde - pieslēgums pie centralizētās ūdensapgādes tīkliem.
-Elektrība - pieslēgums pie elektorapgādes tīkliem.
-Ventilācija - rekuperācijas sistēma.

Atrašanās vien pāris minūšu brauciena attālumā no pulsējošās galvaspilsētas Rīgas, padara dzīvi šī projekta ietvaros par īpaši pievilcīgu tiem, kuru ikdienas pienākumi pildāmi galvaspilsētā un kuriem, lai sasniegtu patiesu dvēseles idilli, nepieciešams izjust mieru, klusumu un dabas tuvumu atelpas brīžos.

Rezidences UPE ir mūsdienīgs komplekss, kura apkārtne nodrošina tā rezidentus ar pilnvērtīgu dzīves baudījumu. Projekta apkaimē ir pieejamas tādas labiekārtotas atpūtas vietas kā: muižas parks, Alberta dīķis, Pētera dīķis un citas pludmales pie neskaitāmajiem Upesciema dīķiem. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem tuvumā ir pieejams Wake parks un Upesciema stadions. Nenoliedzama priekšrocība ir attīstītā infrastruktūra – apkārtnē kursē Rīgas Satiksmes transports, atrodas Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola, Tautas bibliotēka, ārsta privātprakse, dienas centrs un veikali, publiskās zonas ir nodrošinātas ar apgaismotiem ceļiem, ietvēm un veloceliņiem.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums