Garkalnes novads, Priedkalne, Kadiķu iela

Garkalnes novads, Priedkalne, Kadiķu iela

Plaša ģimenes māja ar dārzu pie Baltezera uz īri

Cena

2 000 €

Platība

796 m2

Zeme

2 826 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

6

Piecpadsmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas, priežu ieskautā teritorijā, atrodas labiekārtots un kluss privātmāju ciemats Priedkalne pie Baltezera. Piedāvājam ilgtermiņa īrei plašu ģimenes māju ar 3 virszemes stāvu un pagrabstāva izbūvi, kas atrodas netālu no Rīgas centra, apsargājamā, slēgta tipa ciemata teritorijā līdzās Baltezera kanālam. Īpašums ir ar labiekārtotiem celiņiem, pie īpašuma piebraukšana pa asfaltētu piebraucamo ceļu, izgaismota teritorija, dārzā iestādīti dekoratīvie krāšņumaugi un augļu koki, ir neliels dīķis.
Slēgtais kluba tipa ciemats ir neliels, tajā ir tikai 16 īpašumi, un drošību tajā nodrošina diennakts apsardze, tajā skaitā videonovērošana. Zemes gabala platība 2826 kv.m., mājas kopējā platība ar baseins Telpu ir 796 kv.m. Privātmāja celta 2000 gadā. Mājas plānojums piedāvā:
1 stāvā ērti izvietotas - ieejas halle, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu, ēdamistaba, virtuve ar vēl vienu kamīnu, vannas istaba, istaba, tāpat 1 stāvā atrodas - garāža divām automašīnām, baseina telpa, saimniecības telpas, pirts telpas. 1 stāvā ir arī plaša sporta zāle. Papildus izveidots dzīvoklis apkalpojošam personālam: virtuve, gaitenis, istaba.
Mājas 2 stāvā izvietots koridors un atsevišķs dzīvoklis ar savu neatkarīgu virtuvi, dzīvojamo istabu un 2 bērnu guļamistabām, stāvā vēl 2 guļamistabas, 3 vannas istabas, 2 garderobes. 3 stāva telpas piedāvā - gaiteni, divas atsevišķas istabas, plašu vannas istabu, garderobi. Mājai ir arī pagraba stāvs ar vairākām palīgtelpām.
Trešā stāva telpās slīpie griesti. Griestu augstums 1 stāva telpās 2,95 metri, 2 stāva telpās 2,75 m, trešajā stāvā 2,60 m. Baseina un spa zonā ir sauna, dušas un garderobes telpa.
Īpašumam ir iespēja izmantot laivu piestātni ar izeju uz Baltezeru.
Pa Baltezera kanālu iespējams nokļūt līdz jūrai. Šeit jūs varat izbaudīt nesteidzīgu dzīves ritmu tai pašā laikā - būt tuvu Rīgas pilsētai un pakalpojumiem. Ēkai ir visas komunikācijas – pilsētas un vietējais ūdens, pilsētas kanaliuzācija, internets, elektrība, gāzes apkure, apsardzes signalizācija. Sakopta teritorija un dārzs. Drošs un plašs īpašums ģimenei tuvu no Rīgas un pie skaistā Baltezera.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums