Jūrmala, Lielupe, Ernesta Birznieka -Upīša iela

Jūrmala, Lielupe, Ernesta Birznieka -Upīša iela

Eleganta Jūrmalas arhitektūras stila māja uz ilgtermiņa īri

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

400 m2

Zeme

4 000 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4

Piedāvājam ilgtermiņa īrei elegantu Jūrmalas arhitektūras stila privātmāju ar skaistu un iekoptu dārzu prestižākajā Jūrmalas privātmāju rajonā - Lielupē, pirmajā līnijā no jūras. Īpašums sastāv no plašas privātmājas, garažas ēkas un zemesgabla.
Mājas platība ir 400 kv.m., un to ieskauj labiekārtots un apzaļumots zemesgabals ar kopējo platību - 4000 kv.m. Mājas klasiskais eksterjers lieliski iekļaujas apkārtējā vidē, koka elementi fasādē harmonizē ar staltajām priedēm pagalmā, kas bagātīgi ieskauj māju. Mājas interjers ir ieturēts mierīgā un klasiskā stilā. Mājas pirmajā stāvā ērti izvietota ieejas halle un koridors, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu un izeju uz āra terasi - logi ar virzienu uz austrumu un dienvidu pusēm, atsevišķa virtuve, tualete viesiem, kabinets vai guļamistaba un dušas telpa. Savukārt mājas otrajā stāvā izvietota plaša saimnieku guļamistaba, garderobes telpa un vannas istaba, divas guļamistabas ar garderobes telpām, vannas istaba ar vannu un dušu. Mansarda stāvs atvēlēts atpūtas telpai vai papildus viesu guļamistabai. Mājā ir arī 0 stāvs, kas paredzēts mierīgas atpūtas baudīšanai vai tehniskajām vajadzībām - tur izvietota pirts, atpūtas zāle, vairākas tehniskās telpas. Uz teritorijas izvietota garaža 2 auto. Teritorija iežogota, aprīkota ar automātiskajiem vārtiem. Drošībai pie mājas izvietota videonovērošana, un māja aprīkota ar apsardzes signalizāciju un dūmu detektoriem.
Īpašums izvietots kāpu zonā, līdz jūrai un tīrai baltu smilšu pludmalei tikai 100 metri. Īpašumā tikko kā veikti telpu, teritorijas un fasādes sakopšanas un atjaunošanas darbi. Īpašums tiks nodots īrnieka rīcībā sakārtots un sagatavots komfortablai dzīvošanai.
Lieliska iespēja dzīvot elegantā un sakoptā īpašumā prestižā vietā Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums