Jūrmala, Lielupe, Meža prospekts

Eleganta un izsmalcināta Jūrmalas stila villa Lielupē uz īri

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

550 m2

Zeme

2 323 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala vienmēr bijusi lieliska izvēle dzīvesvietai. Dabas tuvums un lieliska pilsētas infrastruktūra ir pievilcīga un aicinoša tās potenciālajiem iedzīvotājiem. Šeit atrodas jūra, labiekārtotas baltu smilšu pludmales, priežu sili, dabas parki, restorāni, kafejnīcas, pilsētas gājēju promenāde – Jomas iela un skaistā Dzintaru koncertzāle ar vēsturi un īpašu auru.
Piedāvājam tikai ilgtermiņa īrei elegantu un izcili renovētu villu Lielupē, tuvu no jūras un blakus priežu parkam. Iekopta un apzaļumota, ar īpašu gādību izveidota piemājas teritorija un dārzs 2323 kv.m. platībā, villas kopējā platība 550 kv.m.
Villai ir 3 stāvi, ēkā uzstādīts lifts. Bagāts ar akcentiem un reizē elegants interjers(interjera dizains izstrādāts sadarbībā ar interjera dizaineri Agnes Rudzite) un telpu plānojums rūpīgi pārdomāts-
Villas 1 stāvs - ieejas halle, viesistaba, virtuve, veranda - ēdamistaba, kabinets, viesu WC, atsevišķa guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobi, halle, kas savieno dzīvojamo zou ar atpūtas un SPA zonu, kur iedzīvotāju komfortam izvietotas - sauna, hamam, ģērbtuve un tualete, duša, jogas zāle ar īpašu "zaļo sienu", āra terase - saulainākiem un siltākiem atpūtas brīžiem.
Plānojums paredz, ka no SPA zonas atsevišķi nodalītas telpas tehniskajām un saimniecības vajadzībām(veļas telpa, garderobes skapji), izeja uz garažu, kur ērti novietot 3 automašīnas;
Villas 2 stāvs atvēlēts saimnieku guļamistabai ar plašu ģērbtuves telpu, vannas istabu un balkonu, vēl viena atsevišķa guļamistaba ar garderobi un vannas istabu,
villas 3 stāvs pilnībā atvēlēts bērniem - ar plašu rotaļu un aktīvās atpūtas telpu, guļamistabu un bērnu vannas istabu. Villa tiek piedāvāta īrei pilnībā mēbelēta un aprīkota ar visu nepieciešamo.
Villas restaurācijā un izbūvē izmantoti tikai augstvērtīgi materiāli, mūsdienīgi dizaina un tehniskie risinājumi – ēkas konstrukcija - koks, pārsegumi - koks un betons. Villas interjers izvēlēts eklektisks, ar īpašu krāsu gammu un risinājumiem interjerā, ar akcentiem un uz klasiskām vērtībām un kvalitāti. Līdz jūrai 400 metri, pretī īpašumam slejas 100 gadīgu priežu parks. Pieejama īrei no 01.09.2024.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums