Mārupes novads, Mārupe, Mēmeles iela

Luksusa dzīves māja Mārupē

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

433 m2

Zeme

1 560 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedzīvo luksusa dzīves iemiesojumu Mārupes prestižajā privātmāju rajonā.
Šajā satriecošajā, plašajā un labi uzturētājā privātmajā- ar 3 guļamistabām un 3 sanmezgliem, saunu un sporta zāli, mājā ir apvienota mūžīga elegance ar mūsdienīgām ērtībām. Stils- viegla klasiska ar kvalitatīvām, ērtām mēbelēm gaišos toņos, gaisīgiem gaismas elementiem un mūsdienu tehnoloģijām. Pārdomāts plānojums, kvalitāte, gaisma, plašums un drošība ir māju raksturojošas vērtības.
Ieejot mājā pa parādes ieeju nokļūstam plašā halle. Ģimenes ērtībai mājā ir atsevišķa moderna, virtuve, ēdamistaba ar lielu pusdienu galdu ģimenes saietiem un izeju uz segtu, labiekārtotu terasi, un atsevišķa dzīvojamā istaba ar kamīnu. Kabinets aprīkots ar speciāli izgatavotām masīvkoka mēbelēm un tajā atrodas visas mājas drošības centrs- videonovērošanas kameras ir pieslēgtas centrālajam monitoram, un jums ir iespēja pārskatīt visu teritoriju un piebraukšanas ceļu. Mājā ir atsevišķa ieeja no garāžas, kurā ir vieta 2 automašīnām.
Pagrabstāvā ir iekārtota mājīga atpūtas telpa, sauna, sporta zāle – viss Jūsu atpūtai pēc garās darba dienas vai brīvdienu atpūtai draugu lokā. Papildus ir saimniecības telpas.
Otrajā stāvā ir trīs guļamistabas ar plašu saulainu vannas istabu.
Skaista, labiekārtota un kopta mājas teritorija ar apstādījumiem, kokiem un automātisku zāliena laistīšanas sistēmu, dod Jums iespēju veldzēties patīkamos atpūtas brīžos. Drošība ir viens no mājas vērtību stūrakmeņiem- ko nodrošina dubulta iebraukšanas kontrole (ar šlagbaumu un metāla vārtiem),logi pārklāti ar ložu necaurlaidīgu plēvi, kā arī ir uz logiem ir uzstādītas āra žalūzijas.

Atrašanās vieta- lieliski kaimiņi, ērta nokļūšana gan uz lidostu, Jūrmalu, blakus iepirkšanās centri, starptautiskās skolas un viss pārējais nepieciešamais kvalitatīvai dzīvošanai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums