Babītes novads, Piņķi, Spāru iela

Īpašums elitāra ciematā "Saliena"

Cena

1 100 €

Platība

128 m2

Zeme

300 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izīrē māju lielākajā elitārajā ciematā Latvijā - "Salienā". Īpašumam ir augstie griesti un panorāmas logi, kas ļauj dienas gaismai ieplūst telpas maksimāla daudzumā. Automātiskais gāzes kals, kas ļauj uzstādīt nepieciešamo siltuma temperatūru Jūsu komfortam. Māja ir aprīkota ar signalizāciju un apsardzi, kā arī "Salienas" teritorija ir aprīkota ar videonovērošanas kamerām. 
Mājīga dzīvesvieta ģimenei ar 2 guļamistabām.
Kopējā mājas iekšējo telpu platība bez nojumes, terases un balkona ir 98 m2.
Pirmajā stāvā ir plaša viesistaba, kas savienojas ar virtuvi, sanitārais mezgls viesiem, saimniecības telpas ar katlu un boileri, ērts pieliekamais lai glabātu mantas un izveidotu garderobi.
Priekšnamā ir iebūvēts skapis apģērbu un apavu uzglabāšanai. Pirmā stāva sanitārajam mezglam pievestas komunikācijas, lai varētu pieslēgt veļas mašīnu.
Virtuvē ir elektriskā plīts, tvaika nosūcējs, cepeškrāsns, ledusskapis un trauku mazgājamā mašīna. Viesistabā ir panorāmas logs ar izeju uz terasi un dārzu.
Otrajā stāvā divās pusēs izvietotas guļamistabas. Starp tām atrodas sanitārais mezgls ar dušas kabīni, vannu un divām izlietnēm. Mājas apdare izpildīta no izturīgiem praktiskiem materiāliem mierīgos toņos.
Māja ir ar apdari pilnībā gatavas dzīvošanai, atliek vien ievest mēbeles.
Māja atrodas tikai 5 minūšu braucienā līdz Jūrmalai un 15 minūšu braucienā līdz Rīgai. Blakus starptautiskā skola, vidusskola, mūzikas skola, bibliotēka, bērnudārzi, veikali, parki, golfa klubs, ledus halle.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums