LEGEND

LEGEND

LEGEND. projekts, kas veido veselu kvartālu ar privātu infrastruktūru, atrodas pirmajā līnijā no jūras – Jūrmalas „zelta jūdzes” centrā. To ieskauj reprezentablākās un iespaidīgākās šīs valsts villas, un to vidū – labāko Latvijas un Eiropas arhitektu gara darbs. Šis klusais, respektablais, drošais un vārda labākajā nozīmē buržuāziskais pilsētas rajons atrodas pietiekami tuvu kultūras dzīves centam, taču tajā pašā laikā tas ir atstatus no steigas un tūristu kņadas.

Kvartālu LEGEND. veido trīs daudzdzīvokļu mājas - Villa Churchill, Villa Hepburn, Villa Dietrich, privātā villa Villa Hemingway, kluba māja ar restorānu-vinotēku Villa Tiffany, kā arī infrastruktūra, kurai nav analogu Jūrmalas piekrastē. Villā Hepburn ierīkota plaša un izsmalcināta SPA zona, kurā mājas iedzīvotāji var izmantot jebkurā sev ērtā laikā. Tikai kāpu zona atdala projekta teritoriju no pludmales 100 metru attālumā. Uz to ved balta dabīgā marmora taciņa.

Villa Dietrich
Četrstāvu ēkā ar panorāmas liftu tiek piedāvāti 26 dzīvokļi no 60 līdz 250 m2, ar panorāmas logiem, ar plašiem balkoniem, terasēm vai pieguļošiem zemes gabaliem. Griestu augstums dzīvokļos – 3 metri. Pazemes autostāvvieta paredzēta 34 automašīnām.

Villa Hepburn
Četrstāvu ēkā ar panorāmas liftu tiek piedāvāti 27 dzīvokļi no 60 līdz 250 m2, 54 vietas pazemes autostāvvietā, iebrauktuve stāvvietā no Bulduru prospekta puses. Griestu augstums dzīvokļos – 3 metri.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums