Jūrmala, Dzintari, Ikšķiles iela

2 guļamistabu dzīvoklis projektā KADO KARIM

Cena

558 600 €

Platība

121 m2

Stāvs

2/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties divu guļamistabu dzīvokli projekta KADO KARIM ēkas 2 stāvā, ar dzīvojamo platību - 112 kv.m. un 9,20 kv.m. lielu balkonu. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnu apdari un iebūvētām virtuves mēbelēm. īpašuma juridiskais statuss - dzīvokļa īpašums.
Apdares materiāli - dzīvoklī durvis - ALBED(Itālija), komplektētas ar Itālijas ražotāja OLIVARI durvju rokturiem. Grīdas- Dzīvojamajās telpās ieklāts Itālijas ražotāja LISTONE GIORDANO dabīga ozola parkets 9mm biezumā. Grīdas sanmezglos DEVI siltās grīdas(elektrība). Flīzes(Itālija), Santehnika : Inbani Izlietne ar skapi un virsmu(Spānija), komplektēta ar Itāļu ražotāja Fantini maisītāju no sienas. Pods Flaminia (Itālija). Dušas Novellini(Itālija), kas komplektētas ar Itāļu ražotāja Fantini dušas maisītāju, krānu un dušas galvu. Īpašumam dzīvokļa statuss. Dzīvoklī ērti izvietotas - ieejas halle ar garderobes nišu, viesu WC un dušas telpa, gaiša un ērta dzīvojamā istaba, izeja uz āra terasi, virtuves zona, divas guļamistabas. logi vērsti uz austrumu un dienvidu pusi. Ērta pakalpojumu pieejamība un pilsētas infrastruktūra. Līdz jūrai - 300 metru, Dzintaru parks - 100 metru attālumā. Dzīvoklis atrodas projekta KADO KARIM māju kompleksa- MAISON de KARIM ēkā. Ēkas celtniecībā ievērotas augstākās kvalitātes un komforta prasības, ar labi iekārtotu iekšējo pagalmu, vestibilu ar atpūtas vietām relaksācijai un lietišķām sarunām, ir 24/7 apsardze.
Pazemes autostāvvieta par papildus samaksu (25 000 EUR par vienu novietošanas vietu) un mantu glabātuves (10 000 - 12 000 EUR).
Kompleksa iedzīvotāju drošībai – slēgta, apsargāta teritorija, automatizēti vārti, kameras, signalizācijas sistēma, kas savienota ar apsardzes kompānijas pulti, elektriskās žalūzijas.
Projekta un idejas autors ir izcilais Karim Rashid (Ēģipte/ASV)
Projekta arhitekts: Andis Sīlis (Latvija)
Dzīvokļa telpu dizains: Agnes Rudzīte (Latvija)
Lidojošo skulptūru autors: Jerzy Kędziora (Polija).
Iekārtots dzīvoklis Jūrmalas centrā, blakus parkam un tuvu no jūras Dzintaros.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums