Jūrmala, Dzintari, Ikšķiles iela

Elegants un plašs 4 istabu dzīvoklis projektā KADO KARIM

Cena

640 000 €

Platība

207 m2

Stāvs

2/3

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Dzīvoklis KADO KARIM ar izcilu plānojumu – 3 guļamistabas, dzīvojamā platību - 194.90 kv.m., divi balkoni. Dzīvoklis ir pārplānots, uz doto brīdi bez starpsienām un izbūvētām siltajām grīdām. Īpašumam dzīvokļa statuss. Dzīvoklis – pārdomāts zonējums- dzīvojamā telpa ar virtuvi atdalītas no privātās daļas ar 3 guļamistabām. 3 sanmezgli, saimniecības telpa. Plaša galvenā guļamistaba ar savu atsevišķu vannas istabu, garderobi un balkonu. Dzīvojamā istabā iespējams uzstādīt kamīnu.
Atrašanās vieta: Projekts KADO KARIM atrodas izcilā lokācijā Jūrmalā- Dzintaros, apkaimē kas aktīva cauru gadu- 5 minūšu pastaigas attālumā no – jūras, Dzintaru koncertzāles, iecienītākajām kafejnīcām, atpūtas parka un 15 minūšu braucienā no starptaustiskās lidostas Rīga.
Projekta KADO KARIM māju komplekss, sastāv no trim funkcionāli saistītām trīsstāvu dzīvojamām mājām - MAISON de KARIM, MAISON de MER, MAISON de PARK, kas celtas vienotā arhitektoniskā stilā, bet katra no tām atšķiras ar individuālu apdares koncepciju.
Komplekss sastāv no 14 dzīvokļiem Ievērojot augstākās kvalitātes un komforta prasības, komplekss piedāvā kristāltīru dzeramo ūdeni, labi iekārtotu iekšējo pagalmu, vestibilu ar atpūtas vietām relaksācijai un lietišķām sarunām, 24h apsardzes pakalpojumu. Kompleksa iedzīvotāju drošībai – slēgta, apsargāta teritorija, čipu kartes, automatizēti vārti, kameras, signalizācijas sistēma, kas savienota ar apsardzes kompānijas pulti, žalūzijas.

Papildus ir iespējams iegādāties:
2 autostāvvietas, kompleksa pazemes autostāvvietā. Cena 25 000 eur par stāvvietu,
Noliktavas telpu, mantu glabāšanai. Cena 10 000 eur

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums