Jūrmala, Melluži, Pumpuru iela

Trīsistabu dzīvoklis jaunā projektā pie jūras.

Cena

231 101 €

Platība

85 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdodam jaunu 3 istabu dzīvokli jauno ēku kompleksā Villa Astor. Komplekss sastāv no divām 3-stāvu dzīvojamajām mājām, kas aprīkotas ar klusiem ātrgaitas liftiem. Katrā ēkā ir divpadsmit 3-istabu dzīvokļi ar plašām terasēm, katra dzīvokļa kopējā platība 84.70 m2. Visi dzīvokļi ar pilno apdari – Fermacell apdares plāksnes, divslāņu angļu “skujiņas” ozola parkets, Villeroy & Boch santehnika, itāļu sienas un grīdas flīzes. Dzīvokļos griestu augstums 2.70 m. Katrs dzīvoklis aprīkots ar individuālu gaisa rekuperācijas sistēmu, kas nodrošina svaigu gaisu dzīvokļos neatkarīgi no gadalaika un paaugstina ēkas energoefektivitāti līdz A+ līmenim.
Labiekārtots iežogots zemes gabals 4,594 m2 platībā ar piekļuves kontroli un diviem piebraucamiem ceļiem – no Mellužu prospekta un Pumpuru ielas. Ir jauks bērnu rotaļlaukums, 24 h video novērošana. Virszemes auto stāvvietas pagalmā, kā arī 2 vietas aprīkotas ar elektromobiļu uzlādes stacijām.
Siltumapgāde dzīvokļos un koplietošanas telpās nodrošināta ar centralizētiem gaiss-ūdens siltumsūkņiem un zemgrīdas apkuri dzīvokļos. Individuālie siltumenerģijas skaitītāji. Prognozētās gada apkures izmaksas 285 EUR apmērā, karstā ūdens izmaksas 360 EUR apmērā un dzesēšanas izmaksas 88 EUR apmērā. Ēku otrajā un trešajā stāvā pieejamas nodalītas noliktavas telpas mantu uzglabāšanai. Uz abu ēku jumtiem izvietoti saules paneļu parki, samazinot dzīvokļu ikmēneša uzturēšanas izmaksas un paaugstinot kopējo projekta energoefektivitāti. Dzīvokļos ir divkameru panorāmas logi ar 3-kāršu stikla paketi, angļu “skujas raksta” ozolkoka parkets, apdarē izmantoti dabiski un kvalitatīvi materiāli.
PIEDĀVĀJAM ARĪ ĪRI AR IZPIRKUMU
Autostāvvietas cena 8000 EUR
Noliktava - 4m2, cena 4000 EUR


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums