Jūrmala, Dubulti, Zigfrīda Meierovica prospekts

Dzīvoklis 100 m no jūras ar zaļu teritoriju

Cena

199 000 €

Platība

82 m2

Stāvs

1/2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

100 metri līdz jūrai. Dzīvoklis div-stāvu kotedžā slēgtā teritorijā.

Liela, gaiša, uz dienvidiem vērsta viesistaba ar vitrīnas logiem un izeju uz terasi, divas izolētas guļamistabas, plaša vannas istaba ar vannu un dušu ar apsildāmām grīdām. Mājai ir lieliska skaņas un siltumizolācija.
Lieliska apsaimniekošanas kompānija un zemi
apsaimniekošanas/komunalie rēķini.

Ir uzstādīta BOSCH gudrās mājas sistēma un Junkers gāzes katls, kas ievērojami pazemina apkures un karstā ūdens izmaksas. Aizkaru automatizācija.

Ir sava teritorija ar Alpu kalniņu.

Kotedžā ir tikai divi dzīvokļi. Dzīvojamā kompleksā atrodas vairākas mājas, komplekss ir nožogots. Teritorijā ir bērnu laukums. Dzīvoklī ir signalizācija un video domofons. Dzīvojamā kompleksa teritorijā ir diennakts apsardze un videonovērošana. Ļoti drošs rajons - blakus valsts prezidenta rezidence, policija un tiesa.

Cenā iekļauta viena privātā virszemes autostāvvieta teritorijā.
Ir bērnu rotaļu laukums.

Rajonā ir lieliska infrastruktūra: pastaigas attālumā atrodas veikali, lielveikali Rimi un Tops, restorāni, poliklīnika, aptiekas, bankomāti, izglītības iestādes, Dubultu dzelzceļa stacija. Jomas gājēju iela atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā. Lieliska atrašanās vieta - 15 minūtes līdz lidostai un 30 minūtes līdz Rīgas centram ar automašīnu.

Sīkāka informācija pa telefonu vai tikšanās laikā. Zvaniet, lai vienotos par apskati.

Broker image

Sazinies ar mums