VILLA AL MARE

VILLA AL MARE

Villa Al Mare slēgta kluba tipa kompleks - īpašums īstiem dzīves kvalitātes pazinējiem ar ilgtspējīgu vērtību, par ko to padar atrašanās vieta - uz Jūrmalas pilsētas vērtīgākās ielas, atrodoties gan jūras krastā gan baudot pilsētas priekšrocības. Kā arī celtnes ilgtspējīgā kvalitāte un mūsdienīgā arhitekturā - plašie stiklojumi, augstie griezti un saulainās terases, ko arī apliecina iegūtā Balva- Baltijas Gran Pri par celtniecības kvalitāti un arhitektūru

Dzintaru prospekta pirmā līnija -smilšainā pludmale vien 5 minūšu pastaigas attālumā caur priežu silu un Jūs jau baudāt Baltijas jūras šarmu, jūras gaisa un ūdens dziedinošo spēku vai baudat izsmalcinātas maltītes Jūrmalas iedzīvotāju un viesu iecienītajā restorānā Light House Jūrmala, kas atrodas tur pat pludmalē un darbojas cauru gadu.
Tajā pašā laikā pa Dzintara prospektu Jūs varat doties un baudīt Jūrmalas pilsētu, vienu no skaistākajiem kūrortiem Baltijas Jūras krastā. Pastaigas attālumā atrodas Dzintaru Mežaparks, Jomas iela un Dzintaru koncertzāle.

Monolīta betona celtne, panorāmas logi ar trīskāršu stiklojumu, foajē un koplietošanas telpas apdarē izmantots tikai akmens un marmors - tikai daži no ilgmūžīgas celtnes raksturlielumiem.
Komplekss sastāv no 2 mājām, kopumā 26 dzīvokļi, pazemes stāvvietas, bērnu laukums un plašas labiekārtotas teritorijas. Katram apartamentam ir paredzētas noliktavas telpas.
Pirmajā mājā ir 8 dzīvokļi, sākot no 80 m2 līdz 135m2, dzīvojamās platības, kas izvietoti 3 stāvos.
Otrajā mājā ir 4 stāvu ēka, 18 dzīvokļi, sākot no 76 m2 līdz 180 m2 dzīvojamās platības. 4 stāvā ir izvietoti 2 ekskluzīvi penthouse ar fantastiskiem skatiem uz visām pusē, kur to īpašnieks varēs baudīt rīta saullēktu priežu galotnēs un neatkārtojamo saulrietu Baltijas jūrā.

Dzīvokļi ir pieejami bez starpsienām un apdares, pilnībā sagatavoti Jūsu sapņu un vajadzību realizācijai. Projekts ekspluatācijā nodots 2022 gadā.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums