Rīga, Klīversala, Kuģu

Unikāls divlīmeņu penthouse līdzās Daugavai ar skatu uz pilsētu

Cena

910 000 €

Platība

289 m2

Stāvs

6/6

Guļamistabas

4

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Unikāls divlīmeņu penthouse dzīvoklis tiem, kas meklē ekskluzīvu un komfortablu dzīvesvietu Rīgā. Īpašums atrodas pirmajā līnijā pie Daugavas, tikai dažu minūšu attālumā no Vecrīgas un pilsētas centra.
Dzīvoklis piedāvā plašu un gaismas piepildītu dzīvojamo telpu ar panorāmas skatu uz Daugavu un Vecrīgu.

Šis īpašums apvieno mūsdienīgu dizainu un praktisku plānojumu – pirmajā līmenī atrodas dzīvojamā istaba ar izeju uz terasi - rīta kafijas baudīšanai, gan vakara atpūtai, pilnībā iekārtota virtuves zona ar funkcionālu salu un 4 guļamistabas, katra ar savu vannas istabu, veļas telpa. Otrā līmeni izvietota sauna un saimniecības telpa, terase.
Apdarē izvēlēti gaiši toņi un augstvērtīgi materiāli – dabīgais koks, alumīnijs un stikls, nodrošinot ilgmūžību un eleganci. Dzīvoklis aprīkots ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Lifts ar tiešo piekļuvi dzīvoklim nodrošina maksimālu privātumu, savukārt slēgta kāpņu telpa un diennakts videonovērošana garantē drošību. Piedāvājumā ietilpst dubultā pazemes autostāvvieta ar iespēju novietot viesu automašīnas mājas pagalmā. Namīpašumu apsaimnieko Tehhe SIA, pārvaldīšanas maksa 0.40 EUR/m2 par dzīvojamo platību un 0.14 EUR/m2 par ārtelpu platību.

Ēkā ir sporta klubs Only Private Gym, skaistumkopšanas salons. Pastaigas attālumā atrodas laivu piestātne.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums