Rīga, Centrs, Alberta iela

Grezns dzīvoklis jūgendstila pērlē

Cena

945 000 €

Platība

193 m2

Stāvs

2/5

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Iegādei tiek piedāvāts elegants un plašs 5 istabu dzīvoklis vienā no skaistākajiem Rīgas namiem. Ēka celta 1903. gadā, un tās autors ir viens no Rīgas jūgendstila arhitektūras spilgtākajiem pārstāvjiem - Mihails Eizenšteins. Tieši viņš radīja brīnumaino Alberta ielas ansambli, kā arī virkni māju Elizabetes un Strēlnieku ielās. Nenoliedzams ir fakts, ka iela uz kuras atrodas dzīvoklis ir vēstures un dailes apveltīta.
Dzīvoklis izvietots nama 2. stāvā, tā kopējā platība ir 194 m2. Telpu plānojums – ieejas halle, kabinets, viesu tualete, priekšnams uz ziemas dārzu un uz virtuvi, kas apvienota ar ēdamzonu. No tās ir ieeja uz plašo un omulīgo viesistabu ar balkoniņu, kas iziet uz mājas fasādes pusi. Savukārt uz mājas iekšejo pagalmu ir vērstas 3 atsevišķas guļamistabas un divi sanmezgli. Lielākajai guļamistabai ir atsevišķs sanmezgls, kā arī plaša garderobes zona.
Dzīvokļa interjers ir reizē klasisks un moderns, un ir lieliskā gan tehniskā, gan vizuālā stāvoklī. Tas ir pilnībā mēbelēts un tajā ir kvalitatīva tehnika un santehnika. Cenā iekļauta arī viena autostāvvieta pie pašām ieejas durvīm.
Ēka pēdējo reizi pilnībā rekonstruēta, maksimāli saglabājot visas oriģinālās detaļas, 2006. gadā, mājas fasāde atjaunota 2021.gadā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums