Rīga, Centrs, Ausekļa iela

Dzīvoklis ar jumta terasi

Cena

400 000 €

Platība

157 m2

Stāvs

6/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties gaišu, eleganta dizaina dzīvokli ar jumta terasi Ausekļa ielā 4. Dzīvoklī ir 3 līmeņi - pirmajā trīs guļamistabas, vannasistaba, otrajā virtuve ar ēdamzonu, trešajā plaša dzīvojamā istaba ar izeju uz plašu jumta terasi. Dzīvoklim ir individuāla vēdināšanas un apkures sistēma.
Lieliska iespēja iegādāties greznus apartamentus prestižākajā Rīgas rajonā, vienā no visizsmalcinātākajām ēkām – ALEKSANDRA.
19. un 20. gadsimta mijā Rīgas kartē parādās elitārs dzīvojamais rajons Forburga, tieši šeit - labiekārtotu un apzaļumotu parku, praktiski pašas Daugavas krastā, izvēlas dzīvot turīgi cilvēki un viņiem tiek būvētas fantastiskas ēkas. Tai skaitā eleganta ēka vēlās eklektikas stilā, ko cēlis Rīgas slavenais arhitekts Rūdolfs Heinrihs Cirkvics. Šodien šis elegantais un izsmalcinātais nams Rīgas Klusajā centrā – vēstniecību rajonā, ne tikai ticis pie nosaukuma ALEKSANDRA, bet arī visām iespējamajām 21. gadsimta tehnoloģijām.
Mājas cokolstāvā izbūvētas telpas mājas iedzīvotājiem: trenažieru telpa, sauna, kluba tipa telpas ar TV un labu akustiku, kā arī bāra leti. Ir diennakts apsardze un diennakts „concierge” pakalpojumi. Ēkā pazemes autostāvvietas trīs līmeņos.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums