Rīga, Teika, Brīvības gatve

Rīga, Teika, Brīvības gatve

Jauks dzīvoklis Teikā

Cena

149 000 €

Platība

88 m2

Stāvs

4/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1

Piedāvājumā ir izcils trīs istabu dzīvoklis Teikā, daudzdzīvokļu mājā, kas celta pēc latviešu modernisma arhitektes, dizaineres un skolotājas Martas Staņas projekta, kuras dzīves kulta celtne ir Dailes teātris.
Piecstāvu specprojekta māja Brīvības gatvē 313 tika uzcelta 1970. gadu beigās,tās katrā stāvā ir tikai divi dzīvokļi, kas nodrošina privātumu un mieru.
Šogad 2024.gadā tika pabeigta pilna mājas renovācija(visu stāvvadu maiņa,siltināta,krāsota fasāde,jauns jumts,celti pamati,remontēts pagrabs un izveidota jauna siltumpadeve), padarot to modernu un energoefektīvu.
Dzīvoklis ar kopējo platību 88 m2,no kura dzīvojamā platība ir gandrīz 80 m2 ,lodžija 9 m2, atrodas nama ceturtajā stāvā.
Dzīvoklis ir pilnībā renovēts 2001. gadā.
Tas izceļas ar lielisku plānojumu-ieejas halle-koridors plašs un gaišs ar logu un iebūvētu skapi.Nodalīta starpkoridora daļa uz guļamistabu un vannasistabu,kura aprīkota ar vannu un ar apsildāmu grīdu.

Virtuve ir atsevišķa, labi aprīkota.Blakus plaša viesistaba ar izveidotu ēdamistabu,kuru viegli pārvērst par vēl vienu istabu.
No viesistabas ir izeja uz jauku lodžiju, no kura paveras skats uz Brīvības ielu.Viesistabā dzīvoklim ir panorāmas logi.Tas ,ka logi dzīvoklim ir uz abām mājas pusēm, padara to ļoti saulainu un gaišu.

Dzīvokļa grīdas no īsta parketa,griestu augstums 2.50, siltuma skaitītāji uz radiatoriem un automātiskie ūdens skaitītāji. Mājas pagrabstāvā atrodas mantu glabātuve.
Infrastruktūra ir izcila – tuvumā atrodas lielveikals Alfa, sabiedriskais transports un Biķernieku mežs.Auto novietošana mājas pagalmā.

Informācijai!
Latvijas Banka tikko kā izlaidusi sudraba kolekcijas monētu "Uzcelt neuzcelto", kas ir veltījums latviešu modernisma stila arhitektes Martas Staņas veikumam.Monētas priekšpusē jeb aversā ir attēloti Staņas projektu skiču fragmenti, tostarp centrā ir Dailes teātris Rīgā ,zem tā – nerealizētais Rēzeknes brīvdabas koncertzāles jumta projekts, kreisajā pusē – daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Rīgā, Brīvības ielā 313, fasādes fragments, bet labajā pusē – koka siluets.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums