Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Dzīvoklis stilam un komfortam

Cena

729 000 €

Platība

190 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1

Dzīvoklis komforta un stila cienītājiem.
Dzīvoklim ēkā Dzirnavu ielā 60A piemīt pilsētas centram retas un brīnišķīgas greznības - pilnīgs klusums, jo ēka atrodas kvartāla iekšienē, saule dzīvoklī un lielisks skats no terases. Ēkas arhitektūra, plānojums, apdare – viss vērsts uz šo kvalitāšu izcelšanu. Nama pārbūves gaitā vienā projektā veiksmīgi savienojusies rūpīga arhitekta Reinholda Georga Šmēlinga (1840–1917) nama rekonstrukcija un jaunbūve - jauna divstāvu virsbūve ar apdzīvojamu jumta terasi un panorāmas skatu uz Rīgas jumtiem. Nams Rīgā, Dzirnavu ielā 60A 2007.gada arhitektūras labāko darbu skatē atzīts par uzvarētāju nominācijā "Pārbūve”.
Dzīvoklī katra detaļa ir kā mākslas dizaina priekšmets, kurā labi iekļaujas ovālās un izliektās formas mēbeles un interjera priekšmeti. Dzīvoklī plašuma un absolūtu komforta sajūtu rada panorāmas logi un gaisma.
Dzīvoklī izvietojas plaša viesistaba kopā ar virtuvi, ar vācu ražotāja Poggenpohl iebūvētu virtuves mēbeļu sistēmu un Gaggenau sadzīves tehniku. Virtuvē – tvaika krāsns, cepeškrāsns, indukcijas plīts virsma, vīna skapis, šķīvju sildītājs, smalcinātājs izlietnē, “push” sistēmas atvilktnes.
Viesistabas centrā dizainisks bioetinola kamīns (ir iespēja izbūvēt malkas kamīnu), kamīna virsmā iegavēti citāti no Antuāna de Sent-Ekziperī grāmatas Mazais princis.
Visas viesistabas un virtuves garumā stiepjas terase ar brīnišķīgu panorāmas skatu. Panorāmas logus iespējams noēnot ar pulti vadāmām žalūzijām. Dzīvoklī uzstādīta gaisa dzesēšanas sistēma, kuru iespējams izmantot arī telpu apkurei.
Lietošanai pieejama arī koplietošanas terase uz mājas jumta.
Radiatori iebūvēti dzīvokļa grīdās, uzstādītas Rimadesio bīdāmās durvis un sistēmas. Dzīvoklī izvietotas oriģinālās dizaina mēbeles no interjera dizaina salona Xcelsior. Īpašas uzmanības vērti ir mēbeļu dizainera Jāņa Rauzas radītie unikālie grāmatu plaukti. Papildus ērtībām izbūvēta mūzikas atskaņošanas sistēma, video projektors un ekrāns projicēšanai.
Vannas istabas aprīkotas ar elektriskajām siltajām grīdām, uzstādīta Villeroy & Boch santehnika.
Papildus dzīvokļa īpašniekam pieejamas 2 autostāvvietas nama pagalmā, kā arī plaša mantu glabātuve pagrabstāvā.
Unikālais izsmalcinātā dizaina dzīvoklis ar panorāmas skatu uz Rīgas vecpilsētu, sniegs Jums privātumu un aktīvās dzīves tuvumu vienlaicīgi.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums