Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Elegants dzīvoklis Berga Bazārā

Cena

415 000 €

Platība

134 m2

Stāvs

4/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam skaistu dzīvokli Berga Bazārā, Dzirnavu ielā 92, kas ietver ne tikai lieliski izstrādātu klasisko dizainu, bet arī modernas ērtības un augstākās kvalitātes apdares materiālus.

Šis dzīvoklis sniedz 133.5 kvadrātmetru lielu dzīvojamās platības plašumu.
Plānojums ir ļoti pārdomāts, iekļaujot plašu viesistabu, virtuves zonu, vannas istabu un viesu san.mezglu, vienu atsevišķu guļamistabu, kuru ir iespējams pārplānot par 2 istabām, papildus saimnieka guļamistabu, vannas istabu un garderobi. Privātā vannas istaba ir ļoti gaiša un tajā ir izeja uz nelielu balkonu, ļaujot baudīt svaigo gaisu un pilsētas skatus.

Interjera apdare ir izcilas kvalitātes, sākot no Hakwood parketa Eiropas ozola līdz Marca Corona Deluxe itāļu akmens flīzēm. GURATEC čuguna radiatori, Vispool akmens vanna, JUNG gaismas slēdži un jauni koka logi ar dubultajiem stikliem nodrošina ne tikai stilu, bet arī efektivitāti un ilgtspēju.

Siltuma kontrole ir maksimāli modernizēta, izmantojot gāzes apkuri ar kondensācijas katlu Buderus, kas kontrolējama gan no dzīvokļa, gan attālināti, izmantojot tālvadības sistēmu Bosh. Turklāt, jauna rekuperācijas sistēma garantē svaigu gaisu un optimālu ventilāciju.

Īpašums atrodas sešstāvu ēkas 4. stāvā, nama turpmākajos uzlabojumos ietilpst lifta izbūve. Dzīvokļa cena ietver divas autostāvvietas slēgtā apsargājamā teritorijā, padarot ikdienu vēl ērtāku.

Visbeidzot, ar atjaunotu fasādi un remontētu kāpņu telpu, šis dzīvoklis sniedz drošības un komforta sajūtu. Apsaimniekošanas maksa ir tikai 0.53 eiro par kvadrātmetru.

Šis dzīvoklis ir ne tikai mājvieta, bet arī sapņu piepildījums tiem, kas meklē klasisko eleganci, apvienotu ar mūsdienīgām ērtībām un augstākās kvalitātes apdares materiāliem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums