Heart of Hanza

Heart of Hanza

Piedāvājam iegādāties dzīvokļus vērienīgajā projektā "Heart of Hanza".
Daudzdzīvokļu komplekss "Heart of Hanza" atrodas pašā Rīgas sirdī - Hanza ielā - starp Rīgas jūgendstila pērlēm un modernajiem Skanstes biznesa kvartāliem. Šobrīd (1.07.2024.) jau rezervēti vai pārdoti gandrīz 40% dzīvokļu, un to cenas sākas no 177 tūkstošiem eiro.

Cenas par kvadrātmetru ir no 3000 eur-3100 eur par m2 (2.stāvā) līdz 4200 eur par m2 (7.stāvā). Cenas tiek piedāvātas ar balto apdari. Iespējams iegādāties arī galīgo iekšējo apdari, pie attīstītāja, par cenām no 1000 - 1200 eur/m2, ar atsevišķu apdares līgumu.

Šobrīd piedāvājam rezervēt dzīvokļus un slēgt līgumu projektā Heart of Hanza, Rīgā, Hanzas ielā 3b. Ēka tiks nodota ekspluatācijā kā energoefektīva, A klases dzīvojamā ēka ar 127 dzīvokļiem, kuru platība svārstās no 45 līdz 350 kvadrātmetriem. Ēkas atrašanās vieta atrodas pašā pilsētas sirdī, tā atrodas UNESCO pasaules mantojuma Rīgas vēsturiskā centra aizsardzības zonā un valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļu teritorijā ar lielisku pilsētas infrastruktūru.
Šobrīd dzīvokļi tiek piedāvāti rezervācijai (maksājot 20% no īpašuma vērtības) ar balto/pelēko apdari, ar iebūvētām dzīvokļa starpsienām, sanmezglām komunikācijām un ierīkotiem elektroapgādes un apgaismojuma tīkliem, bez gala dekoratīvās apdares. Katram dzīvoklim ir individuāla gaisa dzesēšanas sistēma, līdz dzīvokļa robežai tiks izbūvēti dzesēšanas cauruļvadi un stāvvadi. Dzīvokļos būs apkures sistēma ar siltummezglu ēkas pagrabā un Purmo radiatoriem kā sildelementiem.
Iedzīvotāju ērtībām -1. Pirmajā stāvā būs pieejamas noliktavas, stāvvietas automašīnām un motocikliem/motorolleriem, velosipēdu novietnes, kā arī uzlādes stacijas elektriskajiem skrejriteņiem un elektromobiļiem. Ēkas pirmajā stāvā plānots izbūvēt trīs biroju telpas 350 m² platībā un četras komercplatības 1645 m² platībā, kur plānots mini veikals, maiznīca vai kafejnīca, bērnudārzs un fitnesa centrs.
Lielākā daļa dzīvokļu būs aprīkoti ar balkoniem un terasēm no 4 kvadrātmetriem līdz 125 kvadrātmetriem. Dzīvokļiem paredzēti panorāmas logi, kas nodrošinās pietiekami daudz dienas gaismas katrā dzīvoklī.
Projekta autori ir parūpējušies par drošu un zaļu pilsētvidi ģimenēm ar bērniem, mājas slēgtajā pagalmā izveidojot apzaļumotu atpūtas zonu ar dažādiem apstādījumiem, labiekārtotām atpūtas vietām un bērnu rotaļu laukumiem, un pagalms nav paredzēts automašīnu satiksmei.
Energoefektivitāte un iedzīvotāju komforts ir arī būtisks priekšnoteikums, lai šeit izvēlētos īpašumu. Būvniecībā tiks izmantoti augstas efektivitātes siltumizolācijas materiāli un katrā dzīvoklī būs autonoma ventilācijas/rekuperācijas sistēma ar siltumenerģijas rekuperāciju, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti un komfortu ar iespējami mazāku enerģijas patēriņu un resursiem.
Hanzas sirds projekta atrašanās vieta atrodas pašā pilsētas centrā, blakus Rīgas iecienītajam Klusajam centram.
Hanza ielas fasāde tiks izgaismota, ietves sakārtotas, un rosīgā iepirkšanās aleja radīs drošu un sakārtotu vidi apkaimes iedzīvotājiem un pilsētas viesiem no agra rīta līdz vēlai naktij.
Pastaigas attālumā ir visa pilsētas infrastruktūra, tostarp Dailes teātris, Rimi Olimpiskais centrs, ērts sabiedriskā transporta tīkls, lielveikali, nelieli "boutiques", kafejnīcas un smalki restorāni dažādām gaumēm.
Zvaniet, lai vienotos par tikšanos mūsu birojā, lai izvēlētos dzīvokļa novietojumu pret debesīm, stāvu un ideālo plānojumu Jūsu vajadzībām!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums