Rīga, Centrs, Indrānu iela

Jumta terases studio tipa dzīvoklis Indrānu ielā

Cena

96 000 €

Platība

42 m2

Stāvs

7/7

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek piedāvāta iespēja iegūt savā īpašumā modernu, gaišu jumta dzīvokli Rīgas pilsētas tālajā centrā ar terasi un skaistu skatu uz apkātnes teritoriju. Dzīvoklis, kura kopējā platība ir 41.8 m2 atrodas zaļā, klusā un sakoptā ielā pie parka - Indrānu ielā, Rīgas centrā.
Dzīvokļa platība ir 41,8 m2 un tam ir piederīga 46,8 m2 jumta terase, kuru var izmantot pēc saviem ieskatiem (pusdienot, sauļoties, skatīties salūtu utt.). Šī terase ir nodalīta atsevišķi no kopējās jumta platības.
Dzīvoklis ir atjaunots 2023.gadā. Pēc atjaunošanas dzīvoklī neviens nav dzīvojis.
Dzīvoklis ir studio tipa 1 istabas mansarda dzīvoklis ar atsevišķu ieeju.
Griestu augstums 2.78 – 2.88m. Dzīvoklim ir ārtelpas terase ar tiešo izeju uz tās. No dzīvokļa terases paveras lielisks skats uz tuvāko apkārtni.

Dzīvokļa platība sastāv no:
- studio tipa dzīvojamā istaba ar virtuves zonu 30.2 m2
- vannas istaba 6 m2
- priekšnams 5.6 m2

+ terase 46.8 m2

Telpa ir labi izgaismota ar patīkamu noskaņu. Tikko svaigi veikts remonts.
Dzīvokļa apdare un inženiertehniskais aprīkojums ir atbilstoši mūsdienu kvalitātes prasībām. Ārdurvis - metāla un PVC. Iebūvētas mēbeles - virtuves mēbeles, vannas istabas iekārtojums.
Grīdu klājums - dabīgais parkets, vannas istabas zonās - flīzes.
Plašuma sajūtu dzīvoklī rada lieli PVC logi, kas ir ļoti labā stāvoklī.
Dzīvoklī uzstādīta ugunsdrošības un apsardzes signalizācija, video namrunis. Iespēja pieslēgt TV un interneta pieslēgumu.

Komunikācijas:
- centrālā apkure
- centrālā ūdens apgāde
- centrālā kanalizācija
- elektroapgāde

Dzīvoklis atrodas ēkas 7.stāvā, kur nesošās sienas ir no efektīviem materiāla blokiem “Keraterm”. Objekts ir jaunbūve, kas nodots ekspluatācijā 2005.gadā.
Dzīvokļa novietojums ēkā - jumta daļā, ēkas stūrī.
Mājai ir 7 stāvi, iežogots pagalms ar rotaļlaukumu bērniem.
Ēkas pirmajā stāvā ir koplietošanas riteņu un ratiņu telpa. Iedzīvotāju ērtībām ēkā ir lifts līdz 6.stāvam un namrunis, metāla durvis un slēgta kāpņu telpa. Māja ir ekonomiska, labi siltināta.

Indrānu iela sākas krustojumā ar Brīvības ielu, kas ļauj ātri nokļūt pilsētas centrā vai doties prom no tā. 5 minūšu attālumā pieejama ļoti ērta sabiedriskā transporta kustība. Turpat netālu atrodas Franču licejs, Centra humanitārā vidusskola, privātskola “Klasika”, bērnudārzs, aptieka, t/c Domina, Veselības centrs 4, kā arī dažādi citi veikali un kafejnīcas.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums