Trīs ēku dzīvokļu komplekss Vecrīgas Skati

Trīs ēku dzīvokļu komplekss Vecrīgas Skati

Dzīvokļu komplekss VECRĪGAS SKATI atrodas Rīgas vēsturiskajā teritorijā pie Daugavas upes, tieši pretī Vecrīgai. Tieši novietojums un nemainīgais skats uz Vecrīgu un Daugavu piešķir šīm ēkām unikalitāti un augstu ilgtemiņa ieguldījuma vērtību. Pats ielas nosaukums Kuģu iela 15, pasvītro šo vēstrisko teritoriju ar bijušo Kuģu būvētavu, Krišjāņa Valdemāra jūrskolu un mūsdienās ar Nacionālo Bibliotēku un viesnīcu Radisson BLU Daugava. Šodien Klīversalas jaunās un renovētās ēkas ir dzīvesvieta Rīgas iedzīvotājiem, kas meklē augstu komforta līmeni, izcilu novietojumu Rīgas centrā un dabas klātbūtni.
Projekts VECRĪGAS SKATI sastāv no trīs ēkām, no kurām viena ir KAPITĀLI renovēta 1889. gadā celtā ēka, bet divas, ar skatiem uz upi, ir modernas jaunceltnes. Visās ēkās ir izmantoti mūsdienīgi, kvalitatīvi materiāli un modernākās tehnoloģijas. Projektējot ēkas, ir pārdomātas visas nianses, lai jaunie 33 dzīvokļu īpašnieki tajos varētu justies komfortabli, un tiktu apmierinātas pašu prasīgāko klientu vēlmes. Dzīvokļi ir pieejami gan nelielām, gan lielākām ģimenēm. Piedāvājumā ir dzīvokļi no divām līdz četrām istabām ar platību, sākot no 41 m2 līdz 171 m2. Vairāki dzīvokļi ir aprīkoti ar terasēm no 4,3 m2 līdz 53 m2 sestajā stāvā. Dzīvokļu jaunajiem īpašniekiem papildus tiek piedāvāts iegādāties īpašumā pazemes autostāvvietas sākot no 50 000 Eur un mantu glabātavas sākot no 7125 Eur.
No VECRĪGAS SKATIEM paveras elpu aizraujošs skats uz Vecrīgu un Daugavmalas promenādi. Pateicoties īpašuma atrašanās vietai, no tā ir ērta un ātra nokļūšana Rīgas sirdī – Vecrīgā. Līdz Vecrīgai var nokļūt gan ar sabiedrisko transportu, gan veicot 15 minūšu gājienu pāri Akmens tiltam. Īpašumam blakus pieguļ Radisson BLU Daugava, Latvijas Nacionālā bibliotēka, pavisam netālu atrodas atjaunotais Āgenskalna tirgus, Centrālais tirgus, tirdzniecības centrs “Rīga Plaza”, universālveikals “Stockmann".

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums