27.aprīlī MARIJAS IELA 14A | ATVĒRTO DURVJU DIENA

27.aprīlī MARIJAS IELA 14A | ATVĒRTO DURVJU DIENA

⚜️Aicinām Tevi uz Atvērto durvju dienām:

▫️ Dzīvokļi Rīgas vēsturiskajā centrā, Marijas ielā 14A - www.ej.uz/marijas-iela (iekopē saiti interneta pārlūkā)

📝 Reģistrējies un apskati to Atvērto durvju dienā: ej.uz/DurvjuDienu_MARATONS (iekopē saiti interneta pārlūkā) vai aizpildi pieteikumu zemāk pie mūsu kontakta.

Par Marijas iela 14A:
Iespēja iegādāties nelielas platības dzīvokļus Rīgas vēsturiskajā centrā, Marijas ielā 14A. Īpašums īpaši piemērots - pirmreizējai mājokļa iegādei, investīcijai vai brīvdienu mājoklim.
Namam nomainītas visas komunikācijas, no abām pusēm atjaunota mājas fasāde, atjaunota kāpņu telpa, uzstādīts lifts. Izvēlei pieejami studio un vienas guļamistabas dzīvokļi platībā no 19 – 36 m2, no 3. līdz 6. stāvam. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar daļēji balto apdari.

Marijas iela, kas savienojas ar Aleksandra Čaka ielu, 20.gs. bija viena no apdzīvotākajām un dzīvīgākajām ielām Rīgas centrā. Apkārtnē pieejams plašs veikalu, restorānu un dažādu pakalpojumu klāsts. Laba sabiedriskā transporta infrastruktūra, Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija 7 minūšu attālumā. Uz Marijas ielas nesen atjaunots ceļa segums, kā arī izbūvēts jauns gājēju un velosipēdu ceļš. Tuvumā atrodas vēsturiskā tirdzniecības pasāža “Berga Bazārs”, kas ir viena no atpazīstamākajām un stilīgākajām vietām Rīgas Centrā.
Nams tiks sadalīts dzīvokļa īpašumos, zeme īpašumā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums