Rīga, Centrs, Miera iela

3 - istabu dzīvoklis ar terasi centrā, un pazemes stāvvietām

Cena

390 000 €

Platība

174 m2

Stāvs

3/7

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei plašu 3 - istabu dzīvokli mūsdienīgajā projektā “Miera Park House” ar terasi. Dzīvoklis tiek piedāvāts pārdošanā ar iebūvētajām mēbelēm, apzaļumotu un iekārtotu terasi.
174 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis (lietderīgā platība - 107 kvadrātmetri), piedāvā ērta un moderna dzīves veida baudījumu. Ienākot dzīvoklī, nokļūstiet gaišā koridorī ar logu un iebūvēto skapi , uzreiz pretī ir pirmā 19 kvm guļamistaba, no koridora ir ieeja tālāk plašā 57 kvm. viesistabā ar ēdamistabas zonu un virtuvi , ar izeju uz abām terasēm. Dzīvokļa tālākajā stūrī atrodas saimnieku 22 kvm. guļamistaba, kurai blakus ir 2 vannas istabas ar vannu un dušu..
Kā izcilu priekšrocību šai dzīvesvietai jāakcentē dzīvokļa 51 kvm. kvadrātmetrus plašā āra terase un balkons, uz kuriem ir iespējams lieliski izbaudīt mierpilnus vakarus ar panorāmas skatu.
Minimālā stilā ieturētas visas telpas – to apdare, kas sastāv no neitrālos toņos izvēlētiem augstvērtīgiem materiāliem, harmoniski mijiedarbojas ar augstiem 3m griestiem un plašo dzīvojamo vidi. Dzīvoklis aprīkots ar dizainera veidotu interjera risinājumiem un piemeklētām gaumīgām mēbelēm, par kuru iegādi var vienoties ar dzīvokļa īpašnieku.
Pateicoties lielajiem logiem, iekštelpās ieplūst daudz gaismas, kas rada atvērtības un brīvības sajūta.
Ēkā ir ērts ātrgaitas lifts, trepju telpa ir projektēta un realizēta kā gaiša telpa ar daudziem logiem elegantiem risinājumiem no kvalitatīviem materiāliem.
Tenoloģijas ēkā:
Schuco alumīnija logi ar divkameru stikla paketēm.
Ventilācija: dzīvokļos tā tiek nodrošināta ar lokāliem nosūces ventilatoriem un gaisa kompensāciju caur logos iebūvētām atverēm.
Kondicionēšana sistēma: katram dzīvoklim ir individuāla dzesēšanas sistēma, kas sastāv no āra bloka uz ēkas jumta un iekšējiem telpas dzesētājiem. Skaitītāji - aukstajam ūdenim, siltumam un elektrībai.
Apkure: katram dzīvoklim individuāls sadales mezgls ar uzskaites skaitītājiem.
Dzīvokļis atrodas augsti pieprasītā dzīvojamā rajonā uz Miera ielas , blakus Rīgas Fraņču licejam, Rimi Olimpiskajam Centram un Jaunajam Rīgas teātrim, tāpat netālu atrodas parks sportam vai pastaigām. Rīgas Klusais centrs, tikai, aptuveni 15 minūšu gājiena attālumā.
Ir iespēja iegādāties divvietīgu pazemes autostavvietu ēkas -1 līmenī un noliktavu.
Zvaniet, dzīvoklis ir pieejams apskatei Jums ērtā laikā!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums