RIGA WATERFRONT – unikāls projekts Rīgā

RIGA WATERFRONT – unikāls projekts Rīgā

RIGA WATERFRONT - unikāls projekts Rīgā

Piedāvājam veikt pirmās rezervācijas unikālajā Riga Waterfront projektā!

Debesskrāpja Burj Khalifa un Dubaijas centra attīstītājs "Eagle Hills" Latviju iepazīstina ar savu jauno projektu, kurā nevainojami saplūdīs vēsturiskais mantojums ar mūsdienu arhitektūru, lai no jauna definētu pilsētas dzīvesstilu. Projekta izstrādi veicis Lielbritānijas arhitektu birojs "Faulkner Browns".

Vecās ostas teritorija 57 hektāru platībā kļūs par dinamisku un modernu galvaspilsētas centru, kas piedāvās premium segmenta rezidences, iekoptu zaļo zonu un pilsētvidei piemērotu infrastruktūru ar tiešu skatu uz Daugavas krastmalu.

Riga Waterfront piedāvā 8000 mūsdienīgu dzīvokļu, kas nodrošinās mājokļus līdz pat 30 000 iedzīvotāju. Tajā atradīsies augstākās klases viesnīcas ar 1000 numuriem, kā arī moderns pasažieru terminālis un jahtu piestātne. Teritorijas plānojumā iekļauts arī iespaidīgs tirdzniecības centrs, A klases biroju telpas un augstas klases veikali ar augstvērtīgiem un atpazīstamiem zīmoliem. Atpūtas un izklaides iespējas ietvers skaisti veidotus parkus un gleznainas krastmalas promenādes.

Pirmās divas ēkas - Courtyard un Club Residences - jau ir pieejamas rezervēšanai un rezervācijas strauji tiek aizpildītas. Dzīvokļi ir dažāda plānojuma: vienistabas, divistabu, trīsistabu dzīvokļi un četru guļamistabu rindu mājas.

Ja meklējat piedāvājumu Riga Waterfront projektā, mēs palīdzēsim atrast ideālo īpašumu, kas atbilst Jūsu vajadzībām.

RĪGA WATERFRONT - unikāls projekts Latvijas galvaspilsētā!

Broker image

Sazinies ar mums